anneolmayolunda59 Kızlar bugün akşam kan verdim sonucum negatif 14. Gündü bugün adet olmayı bekliyorum şimdi hemen soğan kürüne başlayacağım varmı soğan kürü deneyen yapan tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim
Zuluss anneolmayolunda59 ben yaptım adetim düzene girdi hamile kalanda var ama ben kalamadım doktora gitdimde yumurtamı takip etdimde kaldım şu an 30 haftalığız sizinki düzensizse soğan kürü yapın
Zuluss anneolmayolunda59 yap soğan kürünü her gün iki defa bir bardak yap iç ama her kaynatdığında yeni bir soğan yap bunu 5 gün dene
Oksuruksurubu Sevgiiss ibrahim Saraçoğlu videolarını izlerseniz soğanla ilgili neden bu kadar faydalı olduğunu anlarsınız. İncir prolaktini yükseltiyor evet ama soğanın içi temizlemekten başka hiçbir zararı yok
Aysinnn anneolmayolunda59 bazı kişilere iyi gelmiyor soğan kürü dikkatli kullanmanı öneririm. ben kürü yaptım hem gebelik hem de kist için 1 ay aralıksız kanama oldum doktora gittim doktor ilaç verdi öyle durdu rahimim çok incelmisti dikkatli kullanın derim.