Glnrgkc Lütfen yardımcı olun doktor kontrolüm henüz gelmedi. Uzandığımda kalkarken aşırı zorlanıyorum sağ kalçamın üstüne çok fazla ağrı giriyor yuruyemiyorum
Ayden6 Glnrgkc bende 17 haftalığım aynen bende de var ayaga kalktıgımda resmen topallıyorum bir süree. Benimde kontrolüm daha gelmedi bende burda cevapları bekleyeyim😅🤣
mcansu Glnrgkc magnezyum değeriniz düşmüş olabilir kasılma kramp gibi durumlar gebelikte genelde magnezyum kaynaklı oluyor doktorunuza söyleyip magnezyum takviyesine başlayabilirsiniz rahatlatır
Semanurr0 Glnrgkc Bu bende de olmuştu ama böyle kalkamiyordum yani feci bişeydi geçti kantaron yağı sürüp sıcak tutmuştum ama magnezyum eksikliğinden oluyor bunlar kramplar vs doktorunuza söylerseniz takviye ilaç yazar geçmiş olsun
1prens1prenses_ 19 haftalık hamileyim bendede var oturup kalkamıyorum hatta yürüyemez hâle geldim tam kalça kemiğim dün Krem falan sürdüm fayda etmiyor hele ıslak yere basınca iki kat fazla oluyor
seher49_ 25 haftalık oldum o ağrılar bende de var ya belim ağrıyor kalçama vuruyor ağrısı özellikle ayağa kalkınca😑
Busradndr 38+2 yim benim de neredeyse 30. Haftadan beri kalça kemiğimden bacağıma vuran siyatik ağrısı var, başlarda iki bacağımda da oluyordu artık sadece sol bacağımda sürüyerek yürüyorum derin nefes aldığımda bile batıyor umarım doğumdan sonra geçer