Papatyadusler Merhaba adetim kaç gündür gecikti ve kahverengı çamursu akıntı var günlerdir hala kana dönüşmedi gebe olduğunu boyle bır durum yaşayıp ogrenen var mı aranızda canım çok sıkılıyor bu durum netleşmeyince
Papatyadusler irem0596 inşallah çok istiyoruz acaba Yerlesme bu kadar uzun surer mı kı çok negatıf gordugumden ümitlenmek istemıyorum
Kayabusra35 Merhaba o dedğiniz çamur gibi lekelenme bende 2 ay sürdü şimdi 14 haftalık olduk şükür ama ben 2 ay progestan kullandım bence bi doktora gözükün hayırlısı olsun hakkınızda☺️
Papatyadusler Kayabusra35 maşallah rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsın ınsallah dedıgınız gıbıdır
Papatyadusler tosbito aynı durumdayım 10 gundur ve bungece cok agrım oldu kasıklarım agrıdı egılemedım sımdı bır ıkı damla kırmızınoldu ama ıkı negatıf cıkmıstı ovulasyon vardı elımde o sılık cıktı kasıgımda rahımde ıgne batması agrılar var hayrola bakalm
tosbito Papatyadusler bende bugün kesildi kahverengi akıntı bakalım tekrar başlayacak mı yoksa regl mi olucam bilmiyorum yarın regl günüm. Biraz gecikince test yaparım sizde haber veriiin