SemihNur 2 sefer sancı çekip erken doğum riski yaşayan ben değildim sanki 🙈 Şimdi kızım gelmek istemiyor bakalım sabah kontrolüm var doktorumuz ne dicek 😌
OlgaArslan SemihNur aynısını yaşadım erken doğumdan 1 ay hastanede yattım sürekli iğne ilaç şimdi 39+6 olduk ama ne ağrı ne sızı hiç birşey sanki gelmek isteyen bu çocuk değildi
murgan SemihNur benimde oglum cnm 40+6 oldum hala gelmiyor sancım oluyor ama sık deil benimde yarın kontrol var inş bakalım 🤗🤗 rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
EbrarBulut Şaka gibi bend erken doğumdan ıkı kere hastahanede yattım şimdi 40 haftalık oldum ve kızım gelmıyor ne sancı ne baska birşey daha doğum kanalına bile inmemiş 😣😣😣😣
SemihNur EbrarBulut bizimkiler nedn böyle 😔 benden sonra hamile kalan arkadaşım doğurdu bana hala doğuramadın mı diyolar 🙈
SemihNur murgan amin inşallah canım bazen diyorum kullandığımız ilaçların hala etkisi mi var üzerimizde acaba ☹ Srp beklicez daha sanırımm 😌
Srp Valla bnde öyle kızlar 35.hftamda nts 2 kez sancım çıktı doktor magnezym verdi erken doğm olblr diye şmdi 38 oldm nts ne sancım çıktı ne açılma...
murgan SemihNur valla bilmiyorum ki anlamadım benimki dogum kanalına da inmişdi pztesi gittigimde ilk gebeligim insan acemi oluyor benimki çok hareketli sizinkiler de öylemi şuan bile acayip hareketli nasıl vuruyor felaket
SemihNur murgan evet hareketli saatlerinde maşallahları var bakalım sabah kontrolde ne dicek doktorumuz çünkü hareketlerde azalma olursa acil gel demişti ve sanki biraz azaldı gibi bilemiyorum
murgan SemihNur benimki acayip tekmeliyor bu son 2 haftadır önceleri bu kadar çılgın deildi 😊😁 hatta ne kadar sakin diyordum benim ogluşum ama yanıldım galiba acayip tekmeliyor şuan