Sedaanr Ben hiç beklemiyordum günüm 2 gün gecikince kan verdim değerim 101 çıktı ama ilk gebeliğim kaç haftalık veya kese oluştu mu hiç bilmiyorum yarın gidip doktora görüneceğim
MAHPARE Emos-1 ben çok yaşadım kimyasal gebelık, dr rahmin yan yatmasına gebelığe engel görmüyorlar ama ben ve benim gibi bir sürü kadın aynı şikayette ve tedavı ettirdikten sonra cocukları oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin
MAHPARE senatss o 2 çizgiyi tekrar tekrar görmek seni çok mutlu ediyor onun için alıp alıp yapıyorsun 😂😂kanka bırak bu işleri git ultrasyonda gör be 😂
senatss MAHPARE knk yarın 11 buçukta randevum var herley ya belli ol inşallah bunca pozitif kanda negatif görmem çok korkuyorum
hulya98 Bigsecret3 ayyy evet Ekim 2024 bizim ayımız olsun ya şu seneyi hamilelik haberiyle kapatalım inşallah isteyen herkes olarak ben de dahil 💖💖💖💖
hulya98 A_nuur19 aminnn cnm allah gönlümüzdekini hakkımıza hayırlı eylesin çok güzel dua ettin 💖 inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına
A_nuur19 hulya98 Amin kuzum amiin inşallah beta düşük çıktı inşallah yükselir ondan kafam karışık benim de
senatss A_nuur19 testinin fotoğrafı varsa atarmısın rica etsem bende yarın gidicem ama silik 2. Çizgi
senatss Susenasu Benimki de bu günkü bu ve muanem var çok heycanlıyın gözle daha net ama kamerada böyle çıkıyor
Susenasu senatss görünüyor çok şükür inşallah güzel haberler alırsınız ben bugün bir daha kan verip öyle randevu almayı düşünüyorum daha çok küçük olduğu için muayene olmak istemedim şimdilik ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 😄
A_nuur19 senatss Kamerada da net canım var büyük ihtimal olmasa o çizgi hiç cikmiyor ben 1 buçuk sene bekledim çok şükür dün gördüm pozitifi sende de var bence
A_nuur19 senatss ben bide erken gebelik de yapmadım normal kaset test ama baya belliydi rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Susenasu A_nuur19 ben de sizin gibi bir buçuk senedir bekliyorum inşallah olmuştur kimyasal dış falan derken insanın kafası karışıyor
A_nuur19 Susenasu Ay evet ya bende kimyasal yaşamıştım zor gerçekten çok dua ettim rabbim duydu sesimi şükürler olsun 🤍