Iraz Kızlar ağır temizlik yaptım çok endişeliyim Allah’ım korusun hepsini böyle bir durum yaşıyan varmı
Nhrr Iraz bol bol temiz hava alın 1 kase yoğurt yerseniz iyi olur. Bende çamaşır suyunu unutup porcoz dökmüştüm göğsüm baya agrimisti bunları yapınca geçti. Doktoru da aramıştım bişey olmaz dedi.
poyrazin_annesi28 Iraz Bu kadar temizlik yapacak kadar ne oldu evinize yahu? Bu kadar abartmayın. Kendinizi ve bebeğinizi düşünmek zorundasınız.
Bihterrr Ben yaşadım hatta nefes alamadım öksürmekten, ciğerlerim yandı hastaneye gittim oksijen verdiler 1 saat o gün biraz ciğerlerim acıdı geçti ama bebeğime bişey olmadı . Eğer öksürük yanma mide bulantınız varsa acile gidin
Iraz Bihterrr hayır canım anlık bir kaç defa oksurdum o zaman birşey olmadı hafif lekelenmem oldu ama gebeliğini bilmiyordum tam adet gunumden 1 gün önceydi leke geldi kahve rengi adet oldum sandım olmadım 4-6 saat sonra gece uyurken basim çok döndü ama kusma vs olmadı baş dönmesinden uyuyamadım bile zorla uyudum gebelikten mi basım o kadar döndü diycem uzandigim yerde dönüyordu cigerlerde vs bişi hissetmedim başka birşey olamdi ama şuan 9 haftalıgim ama içim hep endişeli
Iraz Neagulili canım ben taşındım gebeliğimi bilmiyordum ağır vs de kaldırdım bilsem yaparmiyim hiç Allah’ım esirgesin bütün bebekleri sağ salim kucaklayalim inşallah
Iraz poyrazin_annesi28 canım ben gebe olduğumu bilmiyordum taşındım yoksa hiç öyle bişi yaparmiyim 😔 adet oldum sandım hatta lekeymis
poyrazin_annesi28 Iraz Ha o zaman hakkınızı helal edin bilmiyordum. Lütfen daha dikkatli olun bişey olmaz Allah’ın izniyle 💓
Iraz Bihterrr ozeldeki doktorum birşey olmaz cnki önce seni etkilemesi lazım dedi ama devletteki baya korkuttu beni zaten konusmaya bile üşenen bir insandı direk baktı kağıdı elime verdi sorunca da etkiliyor tarama yaptircaksin detayliya giriceksin vs dedi Allah’ım esirgesin Allah büyük 🤲🏻
Iraz poyrazin_annesi28 helal olsun canım nerden bileceksiniz daha dikkatli davraniyorum o tür şeyleri eşim yapıyor bende mutfakta minimum düzeyde kullanmsya çalışıyorum et ürünlerinde doğrama tahtalardjnds vs illaki kullanılıyor
Iraz Neagulili bu olayi yaşadığında adet gunum daha gelmemişti 1 gün vardı şuan 9 hafta +1 günlük canım