anneolmayolunda59 Kızçeler şimdi kan verdim 6 Eylül regl başlangıç 24 Eylül çatlamıştı yumurtam dua edin inşallah pozitif sonuç alırım henüz regl olmadım inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder
Melikeakkc anneolmayolunda59 ben adetime son 6 gün kala test denedim negatif çıkmıştı, rahatsızım antibiyotik kullanacaktım emin olmak için son 3 gün kala bi daha denedim pozitif çıktı, kanda da pozitif çıktı. Erken denediysen biraz daha bekle
anneolmayolunda59 Kızlar bide bugün 14. Günüm eğer negatif çıkarsa soğan kürüne başlıycam hemen yarın sabah doğru olurmu
DENIZ_55 anneolmayolunda59 hayırlısı olsun hakkında canım kötü düşünme reglinin 2 günü başla ben oyke başladım canım regliden önce baslanmiyor
anneolucam anneolmayolunda59 etrafımda soğan kürüyle o kadar çok hamile kalan var ki adet bittince 2 gün sonra başlanır canım sabah akşam yapılır bu ay bende yapıcam inşallah🤲🏼😪
DENIZ_55 anneolmayolunda59 anladim canım iyi düşün iyi olsun onun etkisi varmi bilmiyorum ben 4 ay denedik olmadı omu kullandım ama 4 veya 5 gün sabah aç karnına içtim sonra hamile olduğumu öğrendim mucize gibi hiç beklemediğim anda rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
DENIZ_55 anneolucam ben regliyken başladım ben sabah aç karnına içtim sadece içemedim 4 veya 5 gün icebildjm anca
anneolmayolunda59 DENIZ_55 yiia darısı başıma ve tüm isteyenlere Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
anneolmayolunda59 babyylve_ kişiden kişiye değişiyo canım yumurtlama ben femara kullandım bende pcos var yumurtam 24 Eylül sabahı doktora gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı o gün
babyylve_ anneolmayolunda59 yumurtlamamı dediğiniz şey catlama başka bişey mi yumurtlama değil mi adı