Htcgkn7301-- Merhabalar 9+3 ama bende heran kötü birşey olacak korkusu var kalp atışını aldık ya durursa gibi mesela 😔Bi de canım çok sıkılıyor hiçbirşey yapasim yok
Sedalii Htcgkn7301-- canım ilk baslarda hep ıyle oluyo çünkü gebeliğe dair bir şey hissetmiyosun allahın izniyle bişey olmaz sen duanı et çocugunu dusun sağlıklımdunyaya gelsin inşallahh 🙏🏻🙏🏻
Hikoo Htcgkn7301-- benim ikinci hamileligim oglumda hic boyle olmamistim yakin zamanda arkdasimin bebeginin kalbi durdu kurtaj oldu bende artik ister istemez dusunuyorum ve persembe gununden beri dusuk riskim var daha kalp.atisini duymadim gec dollenme olmus
aybkburk Htcgkn7301-- bende bi ben böyle düşünüyorum diyordum ama yalnız değilmişim ödüm kopuyor uyuyamıyorum bile bişey oldu olacak diye , Allahım korusun meleklerimizi inşallah çok çok dua edelim maneviyat çok önemli 🙏🏻🙏🏻
Ysldmtt Bende aynı durumdayım birde daha önce iki düşük yaşadım çok tedirginim Rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız 👍
gizzzy Maalesef aynı şeyler bende de var. Her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum.. Bir de tedavi ile oldu benim. Zor oldu yani.. Allahım korusun 🙏
Htcgkn7301-- Hikoo canim ben cok düşünüyorum ya her kontrol e gidişte bak göreceksin kalbi durmuş diyecek doktor diyorum ama istemsiz olarak yani
aybkburk Htcgkn7301-- ama şimdi programdan baktım da artık hissedilebilirmiş , bence de erken ama dikkat edelim belki hissedebiliriz 😍😍🙏🏻🙏🏻
Htcgkn7301-- aybkburk hissetmekten kastım ileriki haftalarda olunca hani bi sorun yok hareket ediyo deriz en azından