Pembemavi1 Merhabalar bugün detaylı ultrasona girdim 22. Haftamdayim. Serviks uzunluğu 33 mm çıktı 37. Haftaya kadar progestan yazdılar 33 az mi ya acaba
Emos42 Pembemavi1 haftana göre az benim 28mm çıkmıştı 21.haftada doktor yatış verip ilaç tedavisi uyguladı ilaçlarla uzadı diye serklaj yapılmadı pesser taktı sizin ki benim durumuma göre bir tık daha iyi ama kesinlikle sıkı takip edin bir anda kisalip bir andan uzayan birşey bu 35 haftalık oldum hâlâ tam anlamıyla normal hayatıma dönmedim hareket kısıtlılığım devam ediyor
TheMuhtesem Pembemavi1 ilk hamileliğimde benim de 28mm çıkmıştı, haftalık progestan iğne vurdurdum 32.haftaya kadar. efor harcamalı spor egzersiz, cinsellik, şehir dışı yolculuğunu yasaklamıştı benim doktorum. Doğuma kadar uzama kısalma olmadı, 37+2 de doğurdum
Pembemavi1 Emos42 çok teşekkür ederim bilgilendirme için peki fitil dışında ne yapmam lazım hiç hareket etmeyecek miyim neye göre kısalıyor neyi yanlış yapıyorum acaba
Emos42 Pembemavi1 bu sizin elinizde olan bir şey değil maalesef hareketleri azaltarak ilaç takviyesi kullanarak yalnızca tedbirli davranıyoruz ama daha fazla kısalması durumunda bazı işlemler gerekebiliyor