DeryaDnzG Herkese merhaba, Çanakkaleye yeni taşındık ve bir tek özel olarak medical park hastanesi var. Hastane hakkında bilgisi olan yada daha önce orada doğum yapan var mı?
tgcek Merhaba, evet tek özel hastane. Yani özel muayenehane yada devlet düşünmüyorsanız tek adres. 2 doktoru mevcut Cem ve Cengiz bey googleda da yorumları var doktorların.
DeryaDnzG tgcek Şule hanıma gidiyorum kontrole ama medical park hastanesinden doğum paketi almayı düşünüyoruz. Doktorlar için olumlu duydum hep ama hastane olarak iyi durum da değilmiş sanırım.
Kubam DeryaDnzG merhaba doğum paketi aldınız mı bende şule hanıma gidiyorum doğum paketi için kendisiyle bilgi alışverişi yaptınız mı
DeryaDnzG Kubam evet Şule hanımdan güncel doğum fiyatını öğrendim 2025 de fiyat farkı olabilir. Şule hanım gerçekten çok iyi bir doktor fakat Medical park ı araştırıp doğum paketini Medicalden aldım.
DeryaDnzG Melisann Ben 15 hafta iken doğum paketini 43.500 aldım ama zam gelecekti şuan 22 hafta oldum güncel fiyatlarını bilmiyorum.
hakinh DeryaDnzG merhaba doğum paketinizde kaç muayene hakkınız var? Benim 7vardi bitti. Bittifi için nst ücreti almaya başladılar. Bunun peşine dustum şimdi. Alınmaması gerekiyor diye biliyorum. Muayene ve nst farklı çünkü.
DeryaDnzG DeryaDnzG fakat ben erken doğum yaptım ve Medical de prematüre yoğun bakımı yok hiç nst girmedim