Cemos Edirefp canm %50 tutma sansi var butun cnsyt tahminlernin zaten rabbm gnlune gore hyrlsni versn insAllah 😊😊
ZeynepKara Edirefp bence tutmuyo çünkü 6. Haftada 112 7. Haftada 142 çıktı yani birine göre kız birine göre erkek çıkıyo 😂😂 o yüzden doğru değil bence
ikizannesiFilizkaradogan Edirefp kalp atışını nasıl öğreniyorsunuz bu zamana kadar Dr bisey söylemedi de bana 😀
Sedaakmak Benimde 145 çıkmıştı ve oğluşum olucak kısmetse👼🏼 150 altı erkek oluyo üstü kız diye biliyorum
Edirefp Drngrkm 10 haftalık olduk cinsiyet için çok erken daha ☺ İnşallah bütün bebekler sağlıklı olur 🤗🤗🤗🤗🤗
Edirefp Sedaakmak doktor dediğine göre demekki bilimsel bi tarafıda var. Tamamen hurafe değil yani bunu duyduğuma sevindim ☺
NaimeYilmaz Ikılı test sonucu , kemık yapısı bunları duydm ama kalp atıs hızına göre cınsıyet belırlendıgını ılk defa duyuyorm. Bu kesın bişey olsa neden doktorlar bizi 20.haftaya kdr bekletsnlerkı.
Edirefp NaimeYilmaz kesin bişey değil zaten tahmin sadece. Kız ve erkek bebeğin anatomik yapısına göre değişebilir. Bana mantıklı geldi açıkcası