Sumeyyeky busrax_ referans aralığı çok fazla olan bir hormon bu net bir cevap alamayabilirsiniz bu yüzden tüp bebek sürecimde 4300 küsür çıkmıştı sonrasında doktora sorduğumda çok takılacak bir şey olmadığını söylemişti
Ysmnpmk busrax_ regl tarihinde verildiğinde 40 falan oluyor sanırım daha üstü çıkarsa yumurtlama olduğuna işaret tüp bebek zamanı verdiğimde yumurta çoğaldıkça veya büyüdükçe bu hormon artıyordu canım
babygirl02 busrax_ benimki ilki 119 2.verdigimde 133 3.verdigimde 96 çıkmıştı ama gebelik oluşmadı malesef canım
busrax_ Ysmnpmk benim 25 çıkmıştı doktor normal dedi ama burada farklı değerler gördüm kafam karıştı 😂
Rojin__321 busrax_ canım benimki 26 çıktı doktor düşük dedi 40 üstünde olması gerekiyor ama bana kilo ver dedi kilo verdim hamile kaldım ama bana düşük dedi
Ysmnpmk busrax_ normal canım adetliyken hemen hemen o tarz çıkıyor önemli olan adetten sonra yükselişi nasıl onu takip ediyorlar. Pcos varsa sanırım daha yüksek çıkanlar oluyor adetliyken ama seninkide fena değil aşırı düşük degil