Eda07 Yurek canim geç döllenme olabilir ama doktor genel olarak banada dedi sağlıklı bir gebelikse 2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş bunun en iyi değerlendirmesini Doktorun yapar 🙏🏻
petitehatunn Yurek Takip edilmesi gerekir canım yeni başlayan bir gebelik gün aşırı kan ver artmaya devam ederse ne mutlu
Anestezi Yurek canım benm bebegm geç döllenme ben adetimin 33. Gününde ögrendim yani 5 güngectikten sonra ilk ögrendgmde 12 idi 2 gün sonra 38 olmustu su an 10 haftalık hamileym
Yurek Merakliana evet adetim 3 gün gecikti test aralarında bir gün var bir sonraki testi de salı günü yaptırcam
Kumru82 Benim adetim ikigün geçmişti yapdırdım 450 birgün sonra 950 cıkdı canım fikir olsun diye yazdım inşallah hamilesindir
Yurek Kumru82 çok teşekkür ederim inşallah öyledir rabbim sizin kini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip Etsin
Yurek Anestezi inşallah Benimde devam eder tutunur bebiş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim bizlere nasip etsin
Ysldmtt Yurek benimde adetim birgün geçti 16 çıkmıştı iki günde bir kan ver inşallah düzenli artar Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙇♀️
Yurek Ysldmtt inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🙏🏻🙏🏻❤️Tanımıyorum sizleri ama öyle içtensiniz ki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merakliana Yurek 4 gün snra 107 oldu Daha davyaptrmadm 5+4 de keseyi gördm Şimdi doktora gdyrm gene bakalım ☺️
Ckyert Yurek aynı hastane de aynı saatte verin 2 katına çıkarsa problem yok demektir Allahü teâlâ tamamına erdirsin