mamaofgirls Rüyasında bebiiin cinsiyetini görüp doğru çıkan oldu mu ya da kız görüp erkek doğuran?😅 Ya da anneannem şey derdi altın görmüştüm ben hamileyken kızın olacak demişti ve ikisi de kız olmustu bar mı böyle duyduklarınız basınıza gelen sohbet edelim 🥲🥰
Melosum34 mamaofgirls ben bir kız bir erkek görüyorum 22 haftalık şuan cinsiyet için her doktor farklı diyor onlar da bi kız bi erkek der oldu çok şüpheliyim şuan 😂
Merve-metin mamaofgirls ben hep ekşi aşerdim yedim kızın olacak dediler bende hep öyle hissediyordum ama doktora gitmeme 2 gün kala rüyamda erkek olduğunu gördüm eşime de söyledim bizim oğlumuz olacak dedim hayırlısı olsun inşallah dedi doktora gittiğimizde erkek bebek geliyor demişti doktorumda rüyam çıktı 😍
Defnezumramom mamaofgirls ilk gebeliğimde oğlum olduğunu görmüştüm düşük yaptım düşük yaptığım parça 5 haftalıktı ama pipisine kadar oluşmuştu kızımda da 2 çocuk gördüm biri biraz büyük erkek biri kundakta kız o zamanda kızımın olacağını abisininde bizi hep izlediğini anladım 😊
Aserpil mamaofgirls ikinkere kızım olcagini gördüm . Birinde kız isimleri düşünüyordum birindede kızımın ogcagini öğreniyordum dün oğlum olcagini öğrendim 😂
mamaofgirls Melosum34 ilk kızımda doktor bize detaylı ultrasona girene kadar erkek demişti detaylı ultrasonda sok olmustuk yapan dr prf ve baya ileri yaşlı bir kadındı biz inanamayınca hatta bu bebek kız değilse ben mesleği bırakırım demişti ve sonuç hastane çıkışı lacivert sonradan üstüne türü eklemiştik 😅😂
mamaofgirls Merve-metin bende hep turşu vs yemiştim ilk iki gebeliğim de ve hamile olduğumu öğrenmeden 😅 bunda da aynıyım 😂
mamaofgirls Defnezumramom yaaa meleğinizz hep sizinle 🥹😍 bende bu 3. Gebeliğim ve bu sefer rüyamda hem altın hem de kız bebek verdiler kucağıma 🤣🤣 daha 13 haftalığız bana ben artık kesin diyorum kendimce 😅
Defnezumramom mamaofgirls anne ne hissediyorsa odur ben 2. Gebeliğim oğlum olacağını düşünüyorm 21. Haftadayız cinsiyet göstermiyor sıpa 13te kız dedi ama emin olamayız erkendi o haftalar dedi
Merve-metin mamaofgirls bende kavanoz kavanoz turşular bitirdim tatlıdan tiksindim 😂 hala daha tatlı yemem hiç istemiyorum canım da çekmiyor ekşi şeyler olsun yeter bana 😂
Aysell47 Gebeliğim daha hamile olduğumu öğrenmeden erkek bebek gördüm hamile kaldığım da ise yine erkek bebek hatta ismini bile gördüm hatta herkes teorilere göre erkek dedi ama 3. Prensesim geliyor kavuşmaya son 35 gün 🎀🌸
Defnezumramom mamaofgirls valla kız erkek hiç farketmez sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun daha ne isterim evladın kızı erkeği yoktur bana göre😊
madreysubebe mamaofgirls Cinsiyeti öğrenmeye gideceğim günün gecesi iki kez rüyamda erkek olacak diyordu doktor ve tuttu rüyam
gulsimaaq0 mamaofgirls 3 kere üst üste erkek bebegimin olduğunu gördüm hatta rüyamda ultrasyon kağıdında bile pipisini gösteriyordu doktor şuan 9+4 haftaligim cinsiyeti öğrenmeye daha çok var 🫠