Melk-95 basakc36 inşallah yapabilirim ben de. İnşallah öyle bir açılmayla gideyimde sezeryan mı diye düşünmem
Melk-95 aslaninannesi7 korkmamayı çalılıyorum ama ya bir şey olursa doğum esnasında da keşke dersem diye endişeleniyorum. Ablamın bebeğinin omzu takıldı doğum esnasında. Bugün doktorda kafası çıktıktan sonra sezeyana alamam dedi öncesinde omuz genişliği ölçülüyor muş. Ya bende de takılırsa zorlanırsa diye korkuyorum
aslaninannesi7 Melk-95 çok çok korkunuz varsa planlı sezeryan olun derim o zaman. Normal doğumda bu riskler hep var
Ayaz_Aybars_mom Melk-95 tabikide degil ne alakasi var benim arkadasim 100 kg la 4800 kg cocuk dogurdu normal hemde
Ayaz_Aybars_mom Melk-95 bazen anlam veremiyorum bazi doktorlar kadinlari strese sokmaktan baska ise yaramiyor gercekten zoru goren sezeryana yönlendirdigi icin islerine geliyor sen doguramassin demek
Tontonunannesi Melk-95 özele gidiyorsan gitme çok korkutuyorlar anneleri sezeryana almak için kandırıyorlar insanları devlet hastanesine git bak nasıl yüreklendirirler
startown Melk-95 ilkinde 123kiloyla hamile kaldım 120yle doğuma gittim.Sancım suyum vs olmadı ama haftası geçtiği için suni sancı verdi doktor.Sonra suyumu patlattı.Açılmam 10 cm olmasına ve doktorumun normal doğuma elverişlisin demesine rağmen bebeğim iri olduğu için kanala inmedi.19saat sancının sonunda sezeryana gttim. Bence tamamen nasip kısmet.Tabii ki kilonun tesiri vardır ama aynı benim gibi kilolu arkadaşım başı benim bebeğimden büyük olmasına rağmen bebeğini normal doğurdu🤷🏼♀️
CaglaBaykus Melk-95 bende plansız bir şekilde kilolu gebe kaldım . Bebeğim de bende gayet sagliklıyiz. Doktorunuz uyarmadigi takdirde sağlık sorununuz yoksa normal doğum yapabilirsiniz💐 sağlıcakla kalın
Melk-95 Teşekkür ederim kızlar, biraz olsun stresim hafifledi. Biraz daha vaktimiz var o ana kadar sakın kalmaya çalışacağım. Çok yakınımda olumsuz örnek olmasaydı belki bu kadar korkmazdım ama tabi her şey nasip
mnrgnc Melk-95 ben 82 kiloyla hamile kalfım doğuma 103 kilo girdim ve normal doğurdum hiç bir sıkıntı da yaşamadım bebeğin omzu geniş olursa hiç kilo almayan bir gebe de normal doğuramaz doktor çok önemli gerçekten
Kkardelenn1 hberfin merhabalar nasıl bir beslenme uyguluyorsunuz acaba bende suan zayıflıyorum gebelikde planlıyorum gebelikte de kilo verip bebeğimin gelişmesini istiyorum sadece
Elifinannesi33 Melk-95 yapabilirsiniz ama evet biraz zorlanırsınız. Bu süreçte diyetisyen yardımı almayı deneyin artık doğuma kadar hiç kilo almadan aksine vererek bile doğuma girebilirsnz
Tontonunannesi Melk-95 ben ilk hamileliğimde 80kiloydum konu komşu ablalarım falan sen doğuramazsın masada kalırsın falan dediler korkuttular hep ama 83ile doğuma girdim hemde çok kolay doğum yaptım hemen de ayaklandım.şimdi 90ile hamile kaldım 93kiloyum kendime güveniyorum sezeryan a alırlar diye özele gitmiyorum devlete gidiyorum bu yüzden kızımda da öyle yaptım devlete gittim hep
Melk-95 Tontonunannesi birde oraya gidip soracağım bakalım, devlette de çok zorlanmaya rağmen sezeyana almıyorlar
Dilhun 117 kg ile doğuma girdim. 3850 ile kızım doğdu. Gayet kolay oldu dogumum. Hiç sorun yaşamadım.
prenseshanim999 Melk-95 90 kiloyla hamile kaldim ve sadece 3 kilo aldim dikkat ettim tabiki. Dogumumda normal dogum oldu cok cok kolay diyemem ama yinede saatler suren bir dogum degildi. 3 cm acilmayla suni sanci verdiler. 11 de sanciyi taktilar 4 te dogum yaptim
Melk-95 prenseshanim999 ben çok aldım hamilelikte. Dikkat de ettim ama bünyem kilo almaya hep müsait oldu ve başından beri şişkinlik ödem vardı şimdilerde iyice arttı