Şanlıurfa lotus hastanesinde doğum yapacak olan var mı?
Sedef61sedef merhaba sezeryanla doğum yaptım münevver Zehra hocayla gayet memnun kaldım size de haber vereyim dedim
Kbr12345 inşallah hızlıca toparlarsınız ☺️ sağlıkla büyütün. Yanlış anlamazsanız sezeryan sizin tercihiniz miydi yoksa öyle mi gelişti acaba
Kbr12345 merhaba lotus hastenesine gitcem bende mümevver hocaya buranın da yabancıyım oraya novadanın ordaki duraklardan hangi otobüs gidiyor bilginiz varmı
Sedef61sedef darısı bizim başımıza diyelim mi😁
slnalknt aminn diyelim tabi 😂
Sedef61sedef siz memnun musunuz kaçıncı haftadasınız, doğum şekliniz belli oldu mu acaba🥹
Sengul2256 merhaba 73 geçiyor sanırım ordan siz yine de binerken sorun
slnalknt şimdilik iyi gibi sadece muayene araları çok açık geliyor bana ama vardır bir bildiği diyorum ☺️ 32+1 iz dün gittim 36 da çağırdı tekrar 😂 hatta 37 de olur dedi yani henüz nst ye gerek yok dedi hiç girmedim ☺️ bunlar dışında ultrasonu çok iyi değil ama doktor bilgili bence genel olarak. Doğum şekli içinde şimdilik normal diyor ama herşey 37. Hafta gibi netleşir dedi. Siz memnun musunuz ?
Sedef61sedef bizim de 28+6 bana da çok uzun geliyor aralar 32de gel dedi bizim de 27. haftada kontrol vardı😁 ben ilgisinden memnunum açıkçası her şey yolunda gidiyor şimdilik hamdolsun ben de normal düşünüyorum inşallah sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza alırız, size de tetanoz önerdi mi vurulabildiniz mi ben hâlâ vurulmadım aşı bulamıyoruz resmen merkezde de yaşamıyoruz ilçedeyiz yabancıyız bir de burada🙂 sizin nasıl?
İkinci gebeliğim benim ilkinde çok sık muayeneye gidiyordum inanın bazen cahillik mutluluk hamileliğinizin tadını çıkarın😊 şu an 4 haftada 1 gidiyorum çok daha rahat kafam vücudum 😊 yurt dışında bu süre daha da uzun kolay kolay USG sokmazlar
slnalknt bizde yabancıyız ama merkezde oturuyoruz aşı oldum ben 2 tane ☺️ her ihtimale karşı o söylemeden zaten sağlık ocağından arayıp çağırdılar. Bizde 27 de gitmiştik 32 de gittim işte tekrar 36-37 dedi 😂 son haftalar olunca tedirgin oldum ama vardır bir bildiği diyorum
1melek1annecik evet öyleymiş çok fazla kontrol iyi değil dedi. Bende düşününce sonuçta doktor çıkarısı olsa çok çağırır demek ki iyi falan dedim kendi kendime açıkçası 😌
mom_bus çok teşekkür ederim inşallah 🌸 evet memnun kaldım hemşireler ilgiliydi bi sorun yaşamadım sabah çocuk doktoru geldi bebeğimizi çok güzel muayene etti taburcu olurken de hemşire geldi bir şeye ihtiyaç var mı diye sordu genel olarak memnun kaldım bir sorun yaşamadım hastane ve sağlık çalışanları yönünden
Sedef61sedef gebelik zehirlenmesi vardı bende tansiyonum yüksekti yine de bekledik normal için ama günüm geçti bebek te kanala inmeyince riske atıp daha fazla bekleyemedik diye sezeryan oldum kısmet böyleymiş şimdi iyiym ama çok şükür zor değildi
Sedef61sedef aynen öyle bakalım kontrol günü bekleyeceğiz hayırlısı olsun inşallah🙂
Kbr12345 çok şükür Allah daha iyi etsin inşallah herşeyin başı sağlık anne ve bebek için en iyi olan ne ise o olmalı bence de ☺️ hayırla büyütün tekrar 🙏