Ayse-2023 Bebeğim 1 aylık philips avent biberonu kullandım mama ve sütümü sağıp veriyordum ilk haftalar emiyordu son 1 haftadır memeyi istemiyor çok ağlıyo emzirmek istediğim zaman bende biberona yöneliyorum mecburen ne yapacağımı bilemiyorum
mlkkk Ayse-2023 göğüs ucu silikonları var onlardan alın bi süre onlarla emzirmeyi deneyin banyoda su altında memeyi tutturmaya çalışın biberonu kesinlikle unutturun bu süreçte vermeyin kaşıkla minik minik verin
amine4444 Ayse-2023 aynı şeyi yaşadık doktor ver dedi biberonu verdim bu sefer gögsümü emmiyor cinlerim tepeme geldi biberonu kestim zorla zorla emzirdim unuttu şimdi kaşık biberonla veriyorum 2 aydır 4 aylık olduk biberonu kes canım hemen kes hemen unutur o merak etme
Selinbs Ayse-2023 bende aynı biberonu kullanıyorum bebeğim 2 haftalık meme istemiyor biberonla alakalı sanırım keşke hiç vermeseydim en baştan ama sütüm gelmeyince ilk bunu verdim şimdi aklım olsa asla vermezdim biran önce bırakıp memeye alıştırmam lazım
Suliss76 mlkkk o nasıl yapılır ki bende deniyim anlatırmısın oğlum küvezde kaldığı için biberona alışkın malesef
Ayse-2023 amine4444 biberonu vermediğimde çığlık çığlığa ağlıyo morarıyo biberonu verince susuyo sizin bebeğinizde öyle miydi
amine4444 Ayse-2023 Ayse-2023 yok öyle morarmada yoktu canım ama tabi biberon onlara daha kolay geldigi için istiyorlar bırakmıyorsa sende biraz mama ver sonra biraz emzir canım yoksa gögsünü hiç tutmaz üzülürsün anne sütü cok önemli birazda olsa alsın onun gelişimi içim cok önemli
Selinbs Ayse-2023 maalesef bıraktırmadım çok psikolojim bozuk sütlerim çekilecek diye korkuyorum memede bağırıyor emmek istemiyor asla biberondaki akışı arıyo 22 günlük olduk bu durum beni aşırı yıprattı
Ayse-2023 Selinbs bende aynı durumdayım göğüs ucu koruyucusuyla emzirmeye çalıştım bi kaç defa emdi onuda bıraktı 1 buçuk aylık olduk bizde biberonu asla bırakmıyor sağarak veriyorum sütümü bende mamada veriyorum tabi
mlkkk Suliss76 silikon göğüs uçlarını takarak emzirin biberon hissi verebilir bide su altında emzirin diyorlar sanırım bebek suda rahatlayıp acıktıkça memeyi kabul eder diye
Ayse-2023 Ykfi onuda denedim denemediğim şey kalmadı sadece göğüs ucu koruyucu takınca birazcık emiyo sonra bırakıyo hemen