Tugceayse Arkadaşlar Bebek arabası ve beşik markası tavsiye eser misiniz internetten aldığınız kullanışlı güzel olan
Aysun26 Tugceayse Bebek arabası Pierre Cardin twist 👍 beşik olarak hem ahşap sepet olanlardan aldım hem de bebek odası takımı bile birlikte büyüyen beşiklerden aldım
petitehatunn Tugceayse kiwi’nin bebek arabasını internetten sipariş etmeyi düşünüyorum umarım kullanışlıdır
Cansn Tugceayse Kraft pocket bebek arabası çok kullanışlı hafif 1600civarı şuan. Birde çok takıntılı değilsen tutumlu anneden bak çoğu ürün kullanılmamış.
Hulya06 Tugceayse Bebek arabasi kraft twist travel sistem aldim.Park yatagimizda kraft elite calipso 😉👍🏻
Dyg10 Tugceayse valla beneto aldık 2019 modeli 900 tl pusetli hemde aşırı kullanışlı, şiddetle tavsiye ediyorum. Milyarlar verip aynı kaliteyi almaktansa bence bi bakın
ozgeya Tugceayse Bebek arabamız Mamas Papas Urbo2. Odasında Çilek’in büyüyen beşiği,yatak odamızda da bebekonfor’un Lara anne yanı beşiği var.üçünden de çok memnunum.
Cansn Tugceayse ikinci el ama hediye gelmiş kullanamamış satıyor. Bütün markalar var bütçene göre bakarsın.
Hulya06 Tugceayse Hepsini e-bebek magazasindan indirimi takip ederek aldim.Bebek arabasi 1500 park beşik fiyati da 750 tlydi.
ozgeya Tugceayse ben oda takımı şeklinde aldım çok oldu o yüzden tek beşik fiyatını bilmiyorum.Ama tabi markasına göre değişiyor.
cavbella Tugceayse ben de bakıyorum ama herkes farklı marka ve model öneriyor genel olarak söylenen bir model göremedim ben karar vermesi çok zor
edaozdxx Canım beşik için instagramdan Baby.Homes sayfasına bakabilirsin. Fabrika satış mağazası. Ben oradan aldım beşiğimi. 2 yıl garantili. Çok da güzel ürünleri. Ürün kapıda ödemeli. Kargo kendilerine ait. Bebek arabası olarak da Mc Rae’nin baston travel tercih ettim. Şu an n11.comda 409 TL. Pusetli... Ondan da çok memnun kaldım.