hulya98 Yldrmmmm ay hayır tabii ki benim hep sol kasığım ağrırdı sonra öğrendim ki yumurta sol kasıktan gelmiş hiç bozma moralini cnm
Yldrmmmm hulya98 benim de yumurtlama zamanı sol kasığım daha çok hissediliyordu o zaman ondandır diye yorumluyorum bende artık 😅çok teşekkür ederim balım 🌸
Yldrmmmm Bebekonunannesi bilmiyorum aşırı modumu düşürmüştü ne kadar zaman gösterir desem de aklıma takılıyor yani illaki 😒
Bebekonunannesi Yldrmmmm aklınıza takmayın tek bir şeyden nasıl böyle söyler anlayamadım. Benim bildiğim de ağrıyan taraf aslında yumurtladığımız tarafmış. İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler.
Sefika__ Yldrmmmm hcg 1380 çıktı canım ama kese daha gözükmedi haftaya tekrar gideceğim Allah istiyen herkese nasip etsin 🌸🌸😘
Bergamot Yldrmmmm doktorunuz güzel sallamışş. Benim iki gebeliğimde de hep sol kasığım ağrıdı sadece. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Boş konuşana kadar muayene edip baksaymış keşke. Sıkmayın canınızı bazı doktorlar bayılıyor felaket tellallığına
Yldrmmmm Bergamot ben adetimden 6 gün önce öğrendiğim için baksa da bir şey görünür müydü ki aman benim de acemiliğim işte zaten kolay kolay daha oraya gideceğimi de sanmıyorum 🥰teşekkür ederim desteğiniz için 🌸
Bergamot Yldrmmmm canım sebebi ne olursa olsun doktorun tam bilmeden gebe kadını böyle üzecek şekilde konuşması çokk yanlış. Kadın doğum doktorlarına biraz psikolojik eğitim verilsin artık 🤭
Sefika__ Yldrmmmm bn bugün sağ tarafımda ağrı batma var demiştim acaba dış gecelik olabilir mi dedim bağırsaktan kaynaklıdır dedi yemene dikkat et biraz katı yiyecekler fazla tüketme dedi belki sende de bağırsaktan olmuş olabilir canım takma kafana birsey çıkmaz inşşalh
kekremsi Bana da kan testinin sonucunu aldığım gün aynı şeyi dedi ve ben ultrason zamanına kadar hamileliğimin tadını çıkaramadım. Acaba dış gebelik mi diye. Olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Hiç kulak asma sen tevekkül et