E_Duha Kızlar merhaba ben 32. Haftada çalışabilir raporu aldım iş yerine verdim 37+2 de doğum yaptım doğum belgemi mi iş yerine vereceğim yada nasıl yapmalıyım bilgisi olan var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
eylulus eylulus sonra tekrar calisamaz da vermedi doktor izin tarihin ilk raporda yaziyo dedi ben bi yere evrak vermedim yani nasil olacak acaba
Fulya90- eylulus ben 25 ekimde çıkacaktım 3 hafta uzattım haftaya son benimde raporda 18.10 2024 e kadar calisabilir yazıyor benim ama tekrar çalışamaz raporu alınması gerekiyor mu bilmiyorun
eylulus Fulya90- 37den once farkli bir tarihte ciktiginiz icin tekrsr rapor gerekiyo sanirim ben izin tarihinde ayrilinca gerekmiyo oldu sanirim ben oyle anladim doktorun dediginden
eylulus Fulya90- ben 37de ayrildim zaten oncesinde almadim o yuzden doktor tekrardan almana gerek yok ilk raporda izin tarihin yaziyor dedi cuma gunu de onu muhasebeye gondermem yeterli mi o zaman
Fulya90- eylulus iş yerinde muhasebeci sgk nin sistemine girince 18.10.2024 yazıyor ondan sonra otomatik beni izine çıkartıyor
eylulus Fulya90- ben hic evrak vermemis oldum dogum raporunu atarim muhasebeye iste yine yarin kontrolum var doktora da sorarim bi aksilik olmasin diye