Minyonannecik 6 haftalık hamileyim bir önceki düştüğü için kan sulandırıcı verdi doktor ama tahlil falan yapılmadı benim gibi olan var mı
Femay Minyonannecik bana da öyle söylediler. Düşük geçmişi olduğu için önlem amaçlı kan sulandırıcı ilaca başlanacak dendi. Tahlil vs yapılmadı. Henüz gebe değilim ama öğrenir öğrenmez başlanması gerekiyor dedi doktorum.
Fulya90- Minyonannecik ben ilk hamileligimde 27. Haftada doğum yaptığım için 2. Hamileligimde bebegin kalp atışını duyar duymaz başladılar tahlil yapılmadı 34 haftada yani bugün son kez kullanacağım inşallah
Mlsaa99 Minyonannecik ben . Bana da test vs yapilmadi onlem amacli kullanmaya basladim hala da birakamadim hem igne hem hap
Minik6075 Minyonannecik benimde öncesinde 2 düşüğüm vardı. Doktor bu hamileliğimde hiç test yapmaya gerek duymadan hem coraspin hemde iğne yazdı. İğneyi 12.haftaya kadar kullandım. Coraspine devam ediyorum ben sana bırak diyeceğim dedi. 16+4teyiz bakalım ne zaman bitecek 🥹
Fulya90- Minyonannecik hayır her hangi bi yan etkisi yok 7 haftalık ti başladığında yarın 34 haftalık oluyoruz her gün düzenli kullandım
Kur Minyonannecik ben varım canım bende 5+2 yim doktorum tahlil yapmadan kullan dedi bir haftadır kullanıyorum bir düşüğüm var öncesinde sanırım bir yan etkisi yok
mucizegebee Daha önce 3 düşük yaptım bu 4.hamileliğim adete 1 hafta kala pozitif olduğunu öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğneye başladım ama öncesinde tüm testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktığı için başladım