Edda112 12+1 bugün devlete gittim cinsiyet hakkında yorum bile yapmadı. Özele randevu aldım akşama aslında haftaya alacaktım ama dayanamadım , bu haftada cinsiyet öğrenenler var mı aramızda biraz fazla heyecanlıyım ☺️
seyma0661 Edda112 biz 12+5de özele gitti göstermedi nazlı kızım 🥹 14+5de devlete gittim orda bacak arasını gördüm ve kız olduğunu düşündüm ama devlet 16.haftaya kadar söylemiyor. 16+5de kendi doktorum kız olduğunu söyledi 🥰
lidyaa30 Edda112 garanti 16. haftamda ogrendim prensesimi doktor degisikligi yapip ozele gectim orda soyledi doktorum
Mercan0652 Edda112 ben de 12+5 te gidicem bu Perşembe bakalim belli olcak mı merak ediyorum ve bende 1 ay daha dayanamam sanırım 😅
Edda112 seyma0661 bugüne kadar cinsiyet merakım yoktu ama bugün sanırım umutlandım ve çok dillendirdim kendi kendimi strese soktum şu an sanki bugün öğrenmezsem catlayacakmisim gibi hissediyorum 😂
lidyaa30 Edda112 emin ol zaman cok hizli geciyor geriye 5 aydan az bir zamanim kaldi ne sanirim hamileligimi cok ozlicem
Busilata Bende özelde devam ediyorum doktoruma erkek gibi sanki hocam diye söyleyince evet erkeğe benziyor dedi 12. Haftamda söyledi bakalım 13. Haftadayım şuan 
Mercan0652 Edda112 iyi bari tekrar 4 hafta beklemeyeceksin bizimki gostermezse bi 4 hafta daha beklicem ben galiba yaa of 😅