Elif1977 Kızlar şuan 22 haftalık hamileyim ilk aylardan itibaren sigaradan çok tiksindim içemiyorum. Hamilelikten sonra başlarsın diyorlar ? Deneyimi olan var mı
superstar_00 Elif1977 Ben farklı bir konuya değineceğim belki bu sizin için bir bırakma fırsatı olacaktır siz o size tekrardan içersin diyenlere takmayın hatta Allah’a dua edin ki bir daha başlamayın sonuçta sağlığınız her şeyden ve herkesten daha önemli.
BADE38 Elif1977 Ben başladım Fakat ben lohusa depresyonu yaşamıştım sinir krizi geçirmiştim doktora götürmüştü eşim beni sinir krizi ardından yakıp içmiştim o şekilde başladım bu sizin de başlayacağınız anlamına gelmez ben dönemi duyguları anneliği vs kaldiramamistim çevreyi boşver zaten çevre yüzünden de etki altında kalmıştım herşey sizin elinizde hiç başlamazsiniz isterseniz
Fundabg Elif1977 bende aynı şekilde tiksindim. Sonra doğurdum ve içmedim henüz 2 aylık olmak üzereyiz. Bu kadar zaman içmedik şimdi başlasak ne olacak o minnoşu bu kokuya maruz bırakmak istemiyorum hiç. Parfüm bile sıkmıyorum rahatsız olmasın diye. Sizde böyle düşünebilirsiniz
myavocado Elif1977 Hamilelik sonrası o tiksinti geçti ben de ama emzirdiğim için başlama gibi bir ihtimal zaten yok, emzirme de sona erdikten sonra canım tekrar isteyip başlar mıyım bilmiyorum, bence o kadar uzun süre içmeyince başlamayız tekrar.
Sumeyyeky BADE38 ben yazdım sandım gerçekten o çevre yüzünden yaşamadığım duygu kalmamıştı iğrenç bir dönemdi gerçekten umarım post sahibi başlamaz kusursuz bir doğumu ve lohusalığı olur ❤️
BADE38 Elif1977 Gebelik döneminde tiksinti mide bulantısı vs hiç yaşamadım öğrendim direkt bıraktım sigarayı ben o nedenle soruna objektif bir cevap veremeyeceğim
Aslaninannesi_ Bende hamile olduğumu öğrendim bıraktım 19.haftadayız bakalım aklıma şuanlık düşmüyor 😀
Minnaksever Elif1977 hiç tiksinmedim hatta canım daha fazla istiyordu ama azmettim bıraktım sonra da kendimi tuttum başlamadım 5 yılı geçti bırakalı çok şükür.ama bırakan bütün arkadaşlarım yeniden başladı özellikle tiksinenler o his geçtiği için hemen yakmak istiyor yani doğumdan sonra iradenizle uzak durmanız gerekecek öyle hemen de istek gitmiyor maalesef
gezentianne Elif1977 Hamilelikte tiksinip bırakan tüm arkadaşlarım doğumdan bir süre sonra sigaraua döndü