Busilata Erkek gibi banada erkeğe benziyor dedi görüntü buna benzerdi o zaman. Şuan 12 haftalık bana da bakar mısınııız 
DENIZ_55 turkan403 kız buna inanmam ben diğer hamielkeiginde inatla göstermedi doktor tahmin bile yapamadı karnıma vuruyor yok diyor göstermiyor detayliya kadar bilemedik detaylida erkek olduğunu öğrendim ama herkes gostermiyorsa kız dedi ama erkekdi🤣🤣
turkan403 DENIZ_55 🤭 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin benmde iki kizim var üç gebelik olucak bu bunada kiz dedi doktor bakalim 10+6da demişti
DENIZ_55 Ndaaa41 nasip ben hiç anlamam ama ilk defa bende bakınca acaba kizmi dedim nasip bakalım göstermedi yaramazim kendini
DENIZ_55 Ndaaa41 nasip ben hiç anlamam ama ilk defa bende bakınca acaba kizmi dedim nasip bakalım göstermedi yaramazim kendini
DENIZ_55 turkan403 ay seninki erkenden gostermis benimki göstermedi yaramazim eşimde aradı ne dedi erkekmi bende kızıma şikayet edecem dedi güldü öğrendimi ciddi dedi b3nde yok göstermedi dedim oda güldü bende güldüm 🤣gebelik gelince 6 gebeligim 3 oğlum 2 kizim var 1 oğlum melek oldu ben benim ikinci evliligim ikimizin ortak olsun istedik birini kaybettik inşallah bunu sağ saglim aliriz oda oyke diyor sağ saglim kucağımıza alalım cinsiyet önemli değil der rabbim kimseye evlat acısı göstermesin😔
Pembiskizim Elamomy merhaba kaçıncı haftadan itibaren tahminde bulunuyorsunuz bende merak ediyorum ama daha küçüğüz
Ndaaa41 turkan403 doktorumuz 11 de kız gibi dedi. 13 haftada erkek diyim hadi bu haftada dedi 14 haftada ise. Göstermiyor kendi dedi. Bilemiyoruz 😂 doktorumuzda bizimle eylenir olabilir 😂