seyma0661 Uygun fiyatlı bebek arabası arayışındayım. Hem uygun fiyat hemde hafif model, kolay kapanan bir şeyler arıyorum. Bu ay yada Kasım ayında indirimle alırım diye düşünüyorum. Bir de puset gerekli mi? Önerilerinizi bekliyorum canım anneler 🫶🏻
piiremsesinannesiii seyma0661 3700 e küçücük katlanan hem oturabileceği hem de yatış pozisyonu alan bir bebek arabası almıştım şuan da 13 bin falan olmuş ama ilk günkü gibi kullanıyorum bir buçuk sene oldu ben puset almadım yatış pozisyonunda içine reflü yastığını koyup kullanmıştım istersen atabilirim modelini fiyat çok demezesen
rosatue seyma0661 puset ilk aylarda olsa iyi olur. Ben ilk gebeliğimde puset almadım. Bebek arabasının portbebe başlığı vardı ayrıca ama çocuğu doktora götürürken sıkıntı oluyordu. O yüzden bence gerekli. Uygun olarak Hamilton kabin boy var ben kullanışlı buluyorum. Ona adaptör ile puset takılır mı bilmiyorum. Ebebekte sorarsanız bilgileri vardır. Ben 3 araba değiştirdim en son kabin boyda karar kıldım.
Smyydlgcc seyma0661 Ben e-bebek’ten literax 3 tekerli araba aldım. Tek hamle ile kapanıyor araba. Normalde Nisan’da 6000 TL ye almıştım fakat e-bebek mağazasında önceki ay sırf rengi kırmızı diye 2250 TL ye mağazada satılıyordu. Düşünürseniz bazen ellerinde kalan tek arabalar mağazalarda çok uyguna satılabiliyor.