Esrakalkanc Kızlar bebısımızı kız biliyorduk esım de ben de kız hissediyorduk hatta oylekı buyuklerımız kız eteği yelegı yapmışlardı ismi Defne olacaktı sımdı sıze sorum erkek ısmı kafamızda hıc yok onerebılır mısınızz
Aylaninannesi123 Esrakalkanc İlk oğlumun ismi Eftal Aybars 2.ye Barlas koyacaktık olmadı şuan 3. Oğluma hamileyim Çağan, kutay, metehan, cengizhan, alparslan, Göktürk bunları düşünüyoruz. Siz ne tarz isimler beğeniyorsunuz?
Alyask Esrakalkanc benımde oğlum olacak aklımdakiler yiğit , kerem , Aslan , asil Kaan . Henüz karar veremedik size de fıkır olsun
Duruu3 Esrakalkanc sağlıkla gelsin inşallah paşa Oğlumun ismi Selçuk Aras Hamileyim erkek olursa mesala yiğit Alper Cihangir Aslan gibi dusuncelrim var kız olursa eşim katcak suprizmis🥰😍
Esrakalkanc Aylaninannesi123 ya dedıhım sureklı defnosum dıye sevıyoduk karnımı boyle kulağıma hos gelen bor ısım yok ya
Hnfcls Esrakalkanc bir oğluşum var ismi berâ asaf 🩵ikinciye hamileyim cinsiyeti belli değil henüz düşünmedik
Handemhmt Esrakalkanc Banada erkek dediler Atlas koyucaktım şimdi kıza benziyor dediler bilsem ki komik durmayacak kıza bile Atlas koyucam o derece seviyorum o ismi 😂