Eylul5961 Julideniz ben senelerce kullandim doktor adet sancilarim icim vermisti evlendikten sonra da kullandim ve biraktiktan sonra 2. Ayimda hamile kaldim , herkes çocuğun olmaz kullanma diyordu ama oyle bisey yok tabii
Denizlina09 Julideniz ben ilk çocuğumda 2.ayda hamile kaldım 4 yıl korunduk şimdi ikinciyi istiyoruz ilacı bıraktım adet oldum bakalım bu sefer kaçıncı ayda olacak bende çok merak ediyorum.
nilkan Julideniz ben bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kaldım,değerlerim çok yüksekti şeker vs etkiledi beni
ebru30 2 seneye yakın kist tedavisi icin evlenince de 1 seneye yakın kullandım. bırakalı 4 ay oldu henüz hamilelik olmadı. annem ne zaman bıraksa ilk ay hamile kalırmıs. bu bünyeden bünyeye degisen bisey bence canım
Julideniz ebru30 inşallah tez vakitte hayırlısıyla kalırsın canım benım ikinci olacak kist sorunum yok bakalım nezaman kalıcam
ebru30 Julideniz amin canım cok sagol. allah isteyene bakabilecek olana versin kimsenin kucagı bos kalmasın insallah
yasmin441 Julideniz yazz kullanıyordum bıraktığımın ertesi ayı hamileydim nasıl oldu bende anlamadım😂
happyprincess_06 Julideniz ben 6 yıldır kullandım 7.yilimiza girince bebek düşündüğümüz için bıraktım. Ardindan hemen hamile kaldim. Doğum yapınca da bu hapla devam edicem yine 🌸