mervedinc Hanımlar daha hamileliğimin çok başındayım 2. Ayım da ama şimdiden araştırıyorum beyaz tenli ve toplu olduğumdan çatlak kesin oluşacaktır önerebileceğiniz krem var mı ?
Esrammm22 mervedinc ben de beyaz tenliyüm ama hiç çatlağım olmadı bebek yağı ve unibaby nin çatlak önleyici kremini kullandım. Ama karnım da aşırı gerilmedi benim.
glsmdncr Canim 2 aylikken baslaman gerekiyo zaten bu aylarda catlak filan olmaz. 6.7. Aydan sonra olucaksa olur. Ama sen o bolgeyi ne kadar beslersen olma ihtimali o kadar dusuk olur. Ben eczanede calisiyodum. Mustelanin egitimlerini almistik iceriklerini biliyorum diger dermokozmetik urunlere gore cok cok daha iyi. Mustelanin catlak onleyici yagini alabilirsin.. ben onu kullaniyorum. Suan 7. Ayimizdayiz cok sukur suan bisey yok bazen cok geriliyo karnim cok rahatsiz oluyorum. Hemen yagdan suruyorum sanki karnimi esnetiyo gibi rahatlatiyo... 😊 hic bi catlak onleyici kremde veya yagda kullandiginda catlak olusmiycak di-ye bisey yok. Senin vucudunla alakali olan bi durum bu malesef. Onemli olan burda bu kremlerle catlaklarin derecesini azaltmak. Bakarsin hiç olmaz. Sen yeterki cok gec kalmadan o bolgeyi yaglarla bol bol besle..