0701 Kızlar yarın 27 haftalık olacağız iki gündür hareket hissediyorum ama az az minik kıpırtılar önceden çok fazla hareketli idi telaş ediyorum normal mi yaşayan var mı
123sinem 0701 bizde de tam olarak dediğiniz gibi yarın 27 haftalık olacağız bende hareketlerinde yavaşlama hissediyorum iki gündür filan daha öncesinde daha güçlü tekmeler hissediyordum
Nilbebek27 0701 tamamıyla sizin yorulmanız gibi durumlarla alakalı problem yoktur ben gün içinde hiç hissetmediğim oluyor sanırım büyüdükleri için hareketleri ve yeri de azalıyor
0701 123sinem bende aynı ya daha güçlü oluyordu dışardan bile görüyordum ama şimdi iki gündür güçsüz yani arada minik minik
123sinem 0701 ayy bende de aynı durumlar insan ister istemez bi tedirgin oluyor ama aynı durumları yaşadığımızı görünce içim rahatladı bi nebze de olsa
0701 Nilbebek27 olabilir iki üç gündür de yoruldum 🥲 hepimizin aynı durumda olması rahatlattı birazda olsa
Sedefuldg Benimde aynı doktoruma sordum bi sıkıntı olmayacağını söyledi daha küçük dedi arada hissettiysen sıkıntı yok dedi
123sinem 0701 çok zormuş gerçekten 🥹 Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı 🤲🏻