orkidemm_ Leylalarr benim gecikmenin 9. Günü 53 ile öğrendim 25 Eylül 27 Eylül de kan vardim 137 30 Eylül de 409 çıktı artış iyiydi
Eesraaa34 Leylalarr Leylalarr bendede Pcos var adet tarihime göre 7+2 ama lekelenme ile gittim 4 haftalık dediler 1 hafta sonra gittim 6+1 dediler. Ama başka doktora gözüktüm mutlaka kalp sesini duydum kese boyuna bebek boyuna bakarak 6+1 dedi 1 hafta geç döllenme olmuş ama mutlaka başka doktora görünün. Bana kese küçük bebeği görmedi sağlıksız dediler ertesi gün kalp sesini duydum düşünün
Leylalarr Eesraaa34 doktorlara da hiç guvenmiyorum ya iki doktor da güzel muyane etmesi beni ve sorularımı cevaplaması.Beta değerin kaçtı canim ogrendiginde
Leylalarr gulsimaaq0 inşallah canım kalbimi ferah tutup öyle düşünmeye calisiyorum.İlk öğrendiğinde beta kaçtı
gulsimaaq0 Leylalarr adetim 14 gün gecikti idrar tahlilinde 2 kere silik çıktı kanda 1340 mi neydi tam hatırlamıyorum baya geç kan vermiştim ben
Eesraaa34 Leylalarr 65 ile öğrendim 3 defa kan verdim en son 517’di sonra daha kan vermedim . Devlete gittim özele gittim inanın 4-5 hastane gezdim özel o kadar ilgisizdi ki sabaha kadar uyuyamadım sağlıksız dedi bebek yok dedi birde üstüne bu bebeği ısıtıyor musun dedi. Sonra hemen ertesi güne devlete randevu aldım duydum kalp sesi umarım sizlerde duyarsınız içinizi ferah turun doktorlar biraz korkutmayı seviyor galiba ama başka doktoruda görünün bence içiniz rahat eder
Leylalarr orkidemm_ benim değerim yüksek ben 8. Günde 1800 le ogrendim.Gec döllenmeden yana da pek umudum kalmadı acikcasi
Evrim-96 gezentianne bir kere o silmeyle geldi sonraki yine kahverengi gibi oldu ama iç çamaşırıma geçmiyor sadece silince yoğun bir şekilde değil ama
Eesraaa34 Lekenme veya kanama için sizlere hangi ilaçları verdiler gittiğim özel iğne verdi maalesef kanser riskinden dolayı eczanelerde kaldırılıyormuş hiç bir eczanede bulamadım başka doktor proteston verdi şu anda onu kullanıyorum memnun olan var mı
Leylalarr Eesraaa34 banada direk hapını verdiler 3 gün kullandım.Ama benim lekeydi kanamaya hiç donmedi
Eesraaa34 Leylalarr benimde kanama olmadı çamur gibi lekelenme var 1 hafta olacak progestan kullanıyorum ama arada çamur gibi lekenme hala var sizin devam ediyor mu
orkidemm_ Leylalarr zaten değerim düşük olduğuna doktorum geç döllenmedir dedi çünkü Pco var ben de düzensiz yumurtluyorum peki size doktor geç döllenme dedi mi yani bunu anlamak bir doktor için çok zor olmamalı geç döllenme ise öyle demeli ki zaten geç döllenmede doktorum adı üstünde biraz geç ilerliyor demişti
Leylalarr orkidemm_ sadece olabilir dedi.Soyle bir durum var ki ben mesela normal kadın adetten 1 hafta sonra yumurtlar benim 2 haftayı buluyor belki daha geç oluyor.Benim beynim tamamen yandı en güzeli beklemek nasipse gelir nasip değilse elden ne gelir :)
orkidemm_ Leylalarr içini ferah tut bak ben sadece kan vardim sonra doktorum 10 gün sonra gel dedi ben 14 nde gidicem aklımda bir sürü şey acaba sağlıklı mı acaba kese oluştu mu acaba nasıl gebelik yani ilk gebelik olunca ve Pco olunca insan düşünmeden edemiyor o yüzden iyi düşünelim iyi olsun bence senin de geç döllenme ve güzel ilerler Allahın izni ile
orkidemm_ Leylalarr ayrıca benim de ayın 30 nda lekelenme oldu bi kaç damla sonra doktora gittim yerleşme kanaması dedi Duphaston verdi içiyorum hala zaten aynı gün kesildi lekelenmem hatta doktorum kırmızıya dönmediği sürece şiddetli ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
Leylalarr orkidemm_ inşallah öyledir canim pkos olunca daha stres oluyor insan benim için hamilelik bile hayaldi şükür oldu bundan sonrası da hayırlısı artik