Asli92 Kizlar lutfeen yardim edin, 14 haftalik hamileyim, 1kilo aldim ama fazla nefes darligi yasiyorum ? Varmi aranizda boyle sorunu olanlar😔😔😔😭😭😭
Fattmasevinc nazldemr bazen stresten de oluyor benim kan değerlerim de iyi ama aşırı nefes darlığı çekiyorum maalesef sakin olmaya çalışın rahatlatıcı nefes egzersizleri var onları uygulayın
Tubbb Asli92 evet, bende nefes darlığıyla hastaneye gitmiştim. Herşey normaldi; birtek d-dimer çok yüksek çıktı. Tabi tek başına d-dimer birşey ifade etmiyor ama önlem olarak clexan kullanıyorum.
Ikrmels O zamanlar bende öyleydim çok zor çareyi kan hapında buldum bi gün içmesem nefes alamazdım kan değerlerine baktır
Esrabak Kg normal bence bende alamıyorum en baştan sonraki aylarda hakkını veriyorum😂nefes darlığı ağız kurumasından bile olur iyi araştırmak lazım geçmiş olsun ne desek boş bence dr danış canım💐🧿
nazldemr Fattmasevinc Evet canım bazen stresden de olabiliyor ama inan çok stres yaşamıyorum haftasonu doktor kontrölüm var sölücem tekrar bakalım. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin 🙏🏻❤️
Bettby Asli92 bende b12 eksikliği yok ama bende de oluyor cnm ama tabiki değerlerine baktırman cok önemli.. nefes darlığı bendede vok oluyor özellikle akşamları nefes alamıyorum 🤕