sngl3875 Yaşım 30 ve amh değerim 0.58 1 senedir çocuk istiyoruz ve haliyle olmuyor doktor tüp Bebek bölümüne yönlendirdi eşim gitmiyor yumurta kalitesini arttırmak ve yükseltmek için ne yapabilirim 😔
busrax_ sngl3875 yumurta kalitesini arttıran takviyeler balık yağları var doktorunuza bunları sorabilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve egzersizle yumurta kalitesi iyileştirilebilir
Nur67 sngl3875 değerleriniz çok abartılacak durumda değil bence anladığım kadarıyla amh düşük evet yumurta kalitesi için hayıt tohumu öneririm soğan suyu veya ikisini de kullandım diğer türlü bilmiyorum.. ben 24 yaşındayım amh değerim sizinkinden daha düşük
Yaprak- sngl3875 değerleriniz gayet güzel kalite için içinde omega3 bulunan multivitamin âl kullan bide folidaysın folicasidini kullan ovulasyonla da takip yaparsın
Nur67 sngl3875 hayıt tohumu benim hormonumu düşürüyor 2 ay denedim bu ay da sonuc aldım soğan suyu da bu ay yapmayı düşünüyorum ben aktardan almıstım aslan pençesi hayıt tohumu civan otu felan karıstırmıstı
sngl3875 Yaprak- bunları kullandıktan sonra ovulasyon takibe mi baslayim canım o testi hiç kullanmadim
FairyMoon sngl3875 omega-3, folik asit kullanın ve inovitol diye bir takviye var 3ünü beraber kullanırsanız yumurta kalitesine güzel etki edecektir. Aynı dönemde ovülasyon testi de kullanırsanız yumurtlama gününü tespit edip değerlendirebilirsiniz. Bunun yanında beslenmenize de dikkat edin şeker fazla kullanmamaya özen gösterin. İmkanınız varsa her gün yarım saat, bir saat yürüyüş yapın 🌹
Vrouw sngl3875 spor yapın,hergun avakoda yemege calısın cıg kabak cekırdeği,kafanızdan da aman illa olacak düşüncesini atın.Hayttan zevk alın,olur..Macun tohum vs kosıden kısıye degısebılıyor,bazen kötü de etkıeyebılıyor.Dıkkat edin
Ozlemerikci543450 sngl3875 amh 1 in altı ise acil tüp bebeğe yönlendiriyor doktorlar 2 nin altı tedavi olmalı istenilen değer 2 üstü deniyor bu arada benim 4’90 olmasına rağmen gebe kalamadım yani hiçbişey belli olmuyor