m_mervee Elfidaa kendi yırtığın olmadı o zaman kontrollü kesi dikiş oldu..benim kesi travmam var da 🥲
Elfidaa m_mervee evet kontrollüydü. her doğum başka ya ilki ilkinde kaldı boşver. İnan iki doğum arasında dağlar kadar fark oluyo
feynnur Elfidaa merhaba avm nin o taraftan battalgazi devlet hastanesine toplu taşımayla nasıl gidilir
Elfidaa feynnur merhaba, çok az zamandır Malatya da yaşıyorum ve toplu taşıma hiç kullanmadım, yardımcı olamycam maalesef
Elif_su4 feynnur bir araçla kapalı çarşıya gidip oradan battalgazi devlet hastanesine giden bir otobüse binmem lazım, numaralarını inan ki ben de hatirlamiyorum
[silindi] Elfidaa Bende bir iki bir sey sormak isterim.😊 Dikislerinizi ebe mi dikti yoksa doktor mu?Birde doğumda kendi kiyafetinizle mi doğum yaptiniz yoksa orada önlük filan verdiler mi?
Elfidaa [silindi] dikişleri ebe dikti zaten genelde nöbetçi Doktorlar doğuma girmiyolar Türker hoca nöbetçiydi girmek istediği için girdi benimkine. Önlük veriyolar doğum gerçekleşince de kendi pijamanizi giyiyosunuz
[silindi] Elfidaa Türker bey doktorum.Doğumuma girmesini isterim acikcasi.Peki dikişlerinizden memnun kaldiniz mi?
Elfidaa [silindi] çok çabuk iyileştim belki de 2.dogumum olduğu içindir bilemiyorum. Türker beyden çok memnundum inşallah sizin doğumunuza da denk gelir
[silindi] Elfidaa İnsallh❤Benimde ikinci doğumum olacak.Verdiğiniz cevaplar için cok tesekkur ediyorum