dilayrtt Teşekkürler sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah kolay doğumunuz olsun💕🙏🏻
Benim ikinci doğumum ilk doğum eğitim araştırma Hastanesi’nde yaptım yapmaz olaydım oraya sakına gitme kasap gibiler resmen asla iliglnme yok bağırış çağırış hep ful dikiş ikinci doğumum battalgazi devlet hastanesinde oldu çok memnun kaldım doğumhaneye bile odaya aldılar eşimi doğuma kadar yanımda durdu doğumdan sonra da refakatçi olarak eşim kaldı yanımda özel gibi aynı çok ilgilendiler benimle kesinlikle tavsiye ederim 2 gün hastanede geldim ben suyum geldi ama sancım yoktu en son artık ebeler plates topu vardı onu verdiler odada yere sergiler mum filan yaktılar dinlendirici müzik açtılar sancım gelmesi için hareket yaptırdılar belimi vs ovaladılar yürüttüler özelde ben hiç bunları görmedim şimdi çevremde vs soran olursa direk battalgazi devlet hastanesini tavsiye ediyorum doğum zamanı zaten anne de korku oluyor kaçıncı doğum olırsa olsun bunu rahatlatmak zorundalar ve o ilgiyi verdiler bana çok güzel doğumum oldu😁🥰
Meral ettiğin birşey varsa sor kuzum yardımcı olurum