Princess_momm Herkesle dalga geçtikden sonra kendimde yapıyorum🤣 kardeşim zorladı yap yap bidaha doğurmuycan bu arada 2 ci bebek. Şimdi sorum şu ki balonun patlama sesinden korkuyorum başka ne yapa bilirim? Bu arada kimse olmuycak eşim ben kızım 🥰
melissannesi Princess_momm kutuyu acıypsun balonlar cıkıyo içinden🎈🎈🎈 Onu yap canım ses yok gürültü yok😜
Cheryy1 Princess_momm disarda olacaksa renkli sis olabilir gerci biz icerde yapmak zorunda kalmistik son 1 saat kala yagmur yağdığı icin 😆 icerde yaktim yani bi sorun olmadi boya vs olur duvarlar diye dusunmustuk 2 taneydi birini yaktık ama boya olmadi hicbiyer 😆😆
Princess_momm Cheryy1 geçen bununla ilgili vidyo izledim gülmekden karnım ağrıdı🤣🤣duman fazla çıkıyo boğulur gibi oluyolar sevinemiyolar 🤣🤣🤣🤣buna aşırı güldüm kesin başıma gelir bu seçeneği eliyelim
Sevda_mom Princess_momm Biz açık alanda yapmıştık iki tane araba yarışıyor birinde pembe sis diğerinde mavi sis yanıyordu önce gelen cinsiyeti belirliyor vs o şekilde olabilir bence ya da şimdi çok tutulan pastalar var pastanın üzerinde ki bebeğin göbeğini kesiyorsunuz vs cinsiyet rengi çıkıyor bence oda olabilir 🫶🏻☺️
Aserpil Princess_momm pasta kesebilirsin. Ben öyle yapmak istiyordum ama merakımdan öğrendim partiye gerek kalmadı 😂