raabiiiaaaa Rumuz36 vajinal mantar için birden çok kullandım canım ve çokta kullanan annee adayı var😊
Kubraalp67 Rumuz36 idrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor sakıncası yok hamileliğin başında kullanmıştım yalnız tek iyi olmayan yönü biraz ishal yapıyor ona dikkat edin bir de ertesi gün bol bol su için ki sıvı kaybı olmasın vucudda😊
Hale_canoglu Rumuz36 ben daha yeni kullandım inanın Dr verdi bakteri daha zararlı olduğu için düşünmeden içtim sabah da WC ihtiyacım düzene girdi sayesinde
Rumuz36 raabiiiaaaa Kubraalp67 Yazmelegi_ Antibiyotik sanırım bebeğe zarar veriri mi diye sordum aslında
Kubraalp67 Rumuz36 enfeksiyonun bebeğe daha fazla zararı var inanın ben de tereddüt etmiştim kullanmadan önce ama doktorum zararlı değil enfeksiyon daha çok zararlı demişti.
raabiiiaaaa Rumuz36 valla şuanlık bendee bir sıkıntı gözükmüyor çok şükür enfeksiyon bebeğe daha çok zararlı olduğu için riske atamadım ben hatta manurol işe yaramadı bende fitil ve normal antibiyotikte kullanmıştım o şekilde daha iyiyim şuanda😊
Rumuz36 Hale_canoglu numix Kubraalp67 myangelson Yorumlarınız için teşekkür ederim enfeksiyonu çekmekten iyidir Allah’a emanet bebeklerimiz 🧡
myangelson Rumuz36 doktorlar zararlı birşey yazmaz. İdrar yolu enfeksiyonuna veriliyor enfeksiyon tedavi edilmezse sıkıntılı bir durum. İlk hamileliğimde de kullandım bunda da kullandım 3-4 hafta önce falan