Ebrumarbling Ozom benimde aynen öyle sürekli bir akıntı var gibi günde 2 kere iç çamaşırı değiştiriyorum
Smsmykla Ozom renksiz bir sıvı mı . Benim de oluyor ama beyaz lekeli hafif sulu bir akıntı normal olanı diye biliyorum hamilelikte.günde iki üç kere iç çamaşırı değişirim günlük pedlere alerjim var kullanamıyorum
msrrf Ikrmels enfeksiyon akintisi da olabilir. mantara bagli bi akinti olabilir. progestan kullaniyosan o da yapabilir. hatta bebegin suyu da siziyo olabilir 😕 yani burdan net bisey soylemek cok zor . bi kontrole gitmeni oneririm
Ozom Ikrmels rengini anlamadım ama hafif. Aslında önceden oluyordu fakat sıvı sızıntısı ile ilgili mesaj okuyunca korktum.
Zeyynep Aynı şey bugün benimde başıma geldi su gibi akıntı çok değil ama iki kere oldu bende post açıcaktım açmadım bekliyim burda aklımda kaldı ciddiye almadım ama
Ozom Smsmykla evet beyaz gibi ıslanmıyor çamaşırım hafif nemleniyor. Önceden de oluyordu fakat birkaç tane yazı okuyunca etkilendim, korktum.
Tombishamis Benimde yaklaşık 1 haftadır aynı problemim var ama benim baya şu dökülmüş gibi hatta acile gittik idrar testi falan ultrason çok şükür bisey çıkmadı meğer idrar kaçırıyormuşum 🤭🤭 ama hala gecmedi resmen ped kullanıyorum 😏 sende bi git test yaptır için rahat etsin