Sekerkutusu Ftmadegrmenci gerçekten öyle yani kimseyi korkutmak istemem herkes aynı yaşamıyor zaten bu dönemi ama en zor dönemiymiş. Uyku sıkıntı oturmak sıkıntı kalkmak sıkıntı yemek sıkıntı. Tek hoşuma giden bir şey var ağrıların en aza indiği dönemde penguen Gibi Yürüyüşe çıkmak. Zaten 15 20 dakika olmadan nefes nefese kalıyorum. Dinlenme moduna geçiyorum😊
Seliiiiiiiiin Ftmadegrmenci 20+5 iz ve geceleri tekmelerden uyuyamıyorum Bizim oğlan fena çıktı Daha şimdiden böyle, son haftalar neler olacak bakalim 🥰😀
Bidemet 31 haftam bitiyor 2 haftadır uyku adına bisey kalmadı 🙄dönemiyorum sağından soluma dönmek çok zor ve sırt ağrıları bel ağrıları kaburga ağrıları 😑tuvalettr
Merve-metin Ftmadegrmenci ben çok içmeye çalışıyorum bebeğin için suya ihtiyacı var onun içinde büyüyor çünkü canım
Kur Ftmadegrmenci benimde haftaya çarşamba randevum canım inşallah duyarız kalp atışı bende gitmedim çok belirtim de yok bir tuhafım 😂
myangelson Ftmadegrmenci inşallah o kadar çok istiyorum ki ilk hamileliğim çok zorlu geçmişti sonu da kötü bitmişti maalesef. İnşallah bu sıkıntısız sakin ve sonu güzel olur 🤲🏻
yildizg 27+5 ne sağa yatabiliyorum ne sola ama göbeğim de yok sadece rahat edemiyorum ne tarafa yatsam da. Uyku ve uyanıklık arasındayım. Sürekli saçma sapan rüyalar ve kabus görüyorum dün karabasan geldi var mı benim gibi olan?