Ftmadegrmenci GÜNAYDINN✨ 5+1 haftalık ama son bir haftadır uyuyamıyorum gece kaçta uyursam uyim sabah 6-7 uyanıyorum tekrar dalamıyorum gün içinde de uykum gelmiyor normalde de çok uyuyan biri değildim ama en azından 9 da uyanıyordum 🙁
KurabiyeninAnnesi123 Ftmadegrmenci 30+2 uykular haram oldu😂 dönmek cok zor kalkmak eziyet wc ye yatip kalkicam karnim patlicak gbi hissediyorm yanlarim çürüdü uyumayi özledim🤦🏼
babyandmomy__ Ftmadegrmenci ben de öyleydim o haftalarda normalde uyku hali olurdu herkeste ama bende saçma bir enerji vardı 😂 Haftaya girince geçti Şuan her yerde uyuyabilirim 😂😂
Merve-metin Ftmadegrmenci 20+5 geceleri wc en yakın dostum oluyor artık oraya bi yastık battaniye atacam az kaldı lavaboya kalkmaktan uyku uyuyamıyorum 🤦♀️ gece yatarken 1 damla su içiyorum gece 20 kere WC’ye gidiyorum 🤦♀️🤦♀️
Sevda_mom Ftmadegrmenci 38+0 uykular geceler haram oldu uyku nedir unuttum malesef dönemiyorum sağıma dönsem sağ kalçam soluma dönsem sol kalçam ağrıyor 🥲artık gelsin istiyorum 😅😬
Ftmadegrmenci babyandmomy__ kız ben sabahları 9 da uyansam yeter uykuyu çok sevmiyorum zaten ama 6-7 de uyanmak da istemiyorum 😂
KurabiyeninAnnesi123 Ftmadegrmenci dönem dönem değişiklikler olabiliyor kuzum bende ilk dönemlerde bi uyuya biliyordm bi uyuyamiyordm
Ftmadegrmenci Sevda_mom son aylar zor oluyor Allah yardımcınız olsun az kalmış sağlıkla alın kucağınıza 🥹
Merve-metin Ftmadegrmenci 3.ayında bi ara normale dönüyor sonra tekrar başlıyor bitmeyen wc ihtiyacı 🤦♀️ sanki sonsuza kadar sürekli gelecekmiş gibi hissediyorum bazen😂
myangelson Ftmadegrmenci 16+6 çok şükür dün gece aralıksız 7 saat uyumuşum tuvalete kalkmadan 😂😂 normalde en az 3-4 kere tuvalet mesaimiz oluyor ama son zamanlarda azaldı sanki Bebek yukarı çıkmaya başladığı için sanırım. Gün içinde de bu aralar aşırı uykum var televizyon izlerken uyuyakaliyorum resmen
Mion Ftmadegrmenci 4+5 teyim . Bende de öyle gece sürekli kalkıyorum geri uyumakta zorlanıyorum ve kaçta yatarsam yatıyım sabah 8de ayaktayım. Bir de saçlarım çok dökülmeye başladı. 🤷♀️
Ftmadegrmenci Mion saçım da dökülüyor uyku düzeni diye bişey de kalmadı gündüz de uyumaya çalışıyorum yine uyuyamıyorum bitkin oluyorum bu sefer de
Kur Ftmadegrmenci canım benimde 5+1 uygulamaya göre sat 2 Eylül ☺️ doktora gittin mi yada ne zaman gitceksin
Ftmadegrmenci Kur gitmedim 6 haftam bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum kalp atışını belki duyarım diye canım bundan önceki hamileliğimde 5 haftamda gitmiştim ama kese görünmemişti 10 gün sonra gel demişti doktor bu sefer garanti olsun dedim canım 🙂