Aslii_rc Antalya Memorial özel hastane Sezeryan 32 bin tl Antalya da doğum yapan var mı yakın zamanlarda ? Özellikle Memorial de
Hamileanne Aslii_rc bizde 30 bin verdik aşağı yukarı fiyatlar öyle şaşırılacak bir durum deil malesef
Minejjan Aslii_rc Antalya memorialde 27 eylül 2024 de normal doğum yaptım 52 bin ₺ görünüyor sistemde bizim sağlık sigortamız olduğu için ücret ödemedik 🤗
Aslii_rc Nurlena memnunum işini severek yapıyor ilgili iyi bir hoca siz memnun musunuz sezeryan mı normal doğum mu olucak sizinki ?
Nurlena Aslii_rc riskli gebelik geçiriyorum daha iki kere gittim henüz ama Eftal hocadan çok memnundum.doğum nasıl olur belli değil nasıl gelmek isterse öyle gelcek zamanında gelsin tek isteğim o.sizin doğum yaklaştı galiba bizim var daha
Aslii_rc Demsi_83737 Sanırım doktordan doktora değişiyor fiyatlar 🥹 Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🌸🙏🏼
Mortosba busskrmn takiplisi olduğunuz doktora göre degisiyor fiyatlar. Ben Gülbin hanıma takipliyim 32bin dediler normal, sezeryan farketmiyor ve içerisine 5 fotoğraf dahil oluyor Daha fazla fotoğraf için paket satın alıyorsunuz
Nurlena Minejjan hangi sigorta acibadem benimki yenileme zamanım geldi sizinkini araştırmak istiyorum 🌸
busskrmn Mortosba ben özel klinige gidiyorum doktorum memorialde değil sadece doğumu orada yaptırıyor, benim fiyat zaten muhtemelen daha fazla olacak da pakete dahil mi diye merak etmiştim teşekkür ederimm ☺️☺️