Depresif_polyanna Niye bu kadar taraf olundu anlamadim. Kadın zayıfsa karında yağ oranı düşükse hissedebilir bence. Kilolu olup belirti yaşamayıp doktorun söylemesiyle 6 aylık hamile olduğunu öğrenenler bilee var. Herkes etli butlu olacak diye bsey yok benim gibi kuru fasulye de olabilir di mi 😂
Bebekim123 AZehraa benim kayınvalidemde ve çevredekilerde inatla erkek sağda olur diyorda canım burada bi’arkadaşın doktoru da demiş bilimsel olarak erkek sağdan döllenir diye tabi ben inanmıyorum inanmakta istemiyorum bende kız hissediyorum da bebeğimi benimki de sağda 😍
Nasibveannesi Gizem_miros valla eminim canım daha önce böyle birşey olmadı çünkü ve bebeğin ultrasonda bakıldı yerde hareketler var
Nasibveannesi Krispiim16 aynen öyle hafif hareket oluyor gidiklanip kasıyorum yani daha önce olmadı bunlar bnde
Mrvada 15. Haftada hissettim bende 17.hafta kontrole gittiğimde doktor çok normal bebegin hiç yerinde durmuyor demişti.birde bende başta sağ tarafta hissettim detayliya kadar sonra sola geçti ve kızım olucak. 😊herkes bir değil yani genelleme yapmak doğru olmaz ;)
2prenses_masal-oyku IzguVeAnnesi benimde ilk gebeliğimdi zor diye bişey yok banada hep öyle deyip durdular ama inanın insan hissediyor tabi sanırım herkese olmuyor bu
IzguVeAnnesi 2prenses_masal-oyku Kilomuz varsa hissedemezsiniz ben 18. Haftada cok kucuk hissetmistim bebegimi. Bu kisiden kisiye vucuttan vucuda degisir.
Yalinn8 TayMer aslinda sadece bebek gücü ve ölcüleri acisindan mumkun olmadigini soyluyoruz,tamamen tıbbi, yoksa kimin birinin bebegini hissetmesine kastı olabilir ki?
Gunes05 15 haftalık hamileyim bende hissediyorum. 13.haftada başlamıştım hissetmeye ve ilk hamileliğim. Sağ tarafta genelde damar atması gibi oluyor. Gecen gün sol tarafıma yatıyordum solda aynı damar atmasını hissettim.