Kızlar akşama kadar evde temizlik yaptım ama doğuracagimi hiç tahmin etmiyordum. Gece 11de yatarken lavobaya gittim bi baktım kanamam var. Doktoruma haber verip hastaneye geldik. Doğum çantam bile tam hazır değildi ve yanıma almadım. Kontrol ettiklerinde rahim ağzında pıhtı var acil sezeryan dediler ve doktorum da o sırada geldi. Ailelerimiz şehir dışındalar ve 3 yaşında da kızım var. Kızım ve eşimi geride bırakıp spinal anesteziyle doğuma girdim. Asla hazır değildim ama acilen almaları gerekiyordu. Doktorum rahim duvarımin bi kağıt kadar inceldiğini bebekle benim neredeyse riskli Bi duruma girmek üzere olduğumuzdan bahsetti doğumda. Gece 1de doğurdum anestezi etkisi çok hızlı geçti bende 2 saat içinde ve ağrılarım başladı. 2.dogumum olduğu için başıma gelecekleri biliyordum zaten hemen ağrı kesici istedim. Şimdi oğlum yanımda ama oksijen veriyorlar ciğerlerini tam ağlamadığı için tam anlamıyla açamamış. Hiçbir gelişim problemi yok ama doktor iri bebeklerde bunu görüyoruz dedi. Olsun bu da geçer. Çok şükür doğurdum ve sağ salim çocuğum yanımda ya… Bu arada spinal iğnesi acıtmıyor. Bence damar yolu açtırmak çok daha fazla acıttı. Cekistirmeler hissediliyor ama asla ağrı acı değil sadece çekiştirme.