Minedy öncelikle sizi çok iyi anlıyorum. Benim bebeğim de trizomi 21. Aldırma ve aldırmama arasında kaldım ve karnımda hareket eden bir cana kıyamadım. Ama bir farkimiz var bizim ultrasonda hiçbir bulgumuz yok, amniyosentez ile kesinleşti. Bildiğim kadarıyla trizomi 13 ve 18 ya anne karnında vefat ediyor yada doğduktan sonra bir hafta içinde vefat ediyor. Eğer öyle bir durum söz konusuysa ben olsam aldırıp günahına girmezdim zaten ömrü yok. Ama doktorla yaşayabilir derlerse işte asıl karar ozaman size düşüyor. Öyle bir çocuğa yetebilecek misiniz yada aldirinca unutabilecek misiniz? Bu günaha değer mi ? Bakamayacağınızı düşünüyorsanız ve yaşama ihtimali varsa bebeğinizin ozaman aldırın derim. Ben iki ay boyunca aldırıp aldırmama arasında kaldım iki ay ağladım vicdanımdan. Sonra Allah’tan geldi ve bunda da vardır bir hayır, belki cennetin anahtarıdır yavrum dedim ve aldırmadım.ne karar verirseniz verin üzüleceksiniz ve bu bir süreç. Yaşayan biri olarak söylüyorum. Allah’ım hayırlı kararlar aldırmayı nasip etsin, gönül ferahlığı versin inşallah 🤲