NKaratk Iraz bilmiyorum 2 farklı kişi de erkek demişti neye göre baktıklar haberim yok ayrıca çin takvimi de erkek gösteriyordu
Aslaninannesi_ Benim tam tersi oldu herkes kız dedi oğlum oluyor 😀sadece iki kişi erkek dedi o fenomen tahminciler bile kız dedi
Iraz Zemhav-12 Rabbim bagislasin isteyen herkese nasip olsun cabim benim ramzi teoarisde plesentaya mi bakmislardi
Iraz Brgmde ay ne güzel Rabbim sağlık shatle kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına 💕 ramzi terorisinde plesentaya mi bakmislardi
Aslaninannesi_ Iraz hepsine baktı hatta Mansura olsun mavis olsun hep kız dediler ama adı üstünde tahmin yani yanlış çıkma olasılığı yüksel benim cinsiyeti bilen kişilerin postuna sizi etiketliyorum isterseniz sorun
Brgmde Iraz benim attığım görsel 14 haftalıktı nerdeyse canım direkt cinsiyeti konuşmuşlardı sanırım erken attığımdada erkek dediler geç attığımdada
Nuurnur Iraz bendee🙋🏻♀️ burda tahminde bulunanlar artı belirtilerim ve bütün teoriler dahil erkek gözüküyordu. Ama kız dedi doktor ☺️
Iraz Nuurnur Allah’ım inşallah darısı bana olur canım ya dua edin bana sağlık shatle bir kızım olsun inşallah sağlıkla kucaklayin inşallah 💕🌈