buket21 Kızlar dün sabaha karşı kasılma ve sancım oldu acile gittim alttan muaynede 4 cm açılmam olduğunu söyleyip yatış yaptılar ilaçlarla açılmamı durdurmaya çalışıyorlar 29 haftalık doğum yapan var mı aranızda ben çok korkuyorum daha bebeğim çok küçük 😒😒
Ceydanatishka buket21 Çok geçmiş olsun Büyük ihtimalle durdururlar öyle erken haftalarda doğup yaşatılan bebek çok fazla benim görümcem 31 + 6’da doğum yaptı ama ikiz bebeklere hamileydi bebekleri gayet sağlıklı çok iyi durumdalar sizin bir de tek bebek Allahın izniyle hiçbir şey olmaz
Tugcecimbisn buket21 kuzenimin durdurdular ama 3 gün falan 27+5 di 28+1 yada 2 iken 1100gr doğum yaptı maşallah bebek sağlıklı şuan 4 aylık falan oldu
babygst buket21 bebeğin kilosu 1 i geçtiyse doğum olabiliyor ikizler üçüzler öyle erken doğabilip yaşayabiliyor küvözde mesela bence haftan iyi rahat ol
Ceydanatishka buket21 Herkesinki farklı canım hiç belli olmuyor ki bir bayan vardı 25 haftalık mıydı ne Kesesinde delik vardı Sürekli suyu akıyordu yatışı yapıldı onu da 31’e 32’ye kadar durdurdular diye biliyorum
Tgceeblt Tugcecimbisn merhabaa kuzeniniz nerde doğum yaptı bilginiz varmı? Bende kırıkkaledeyim erken doğum yapna durumum var yardımcı olur musunz lütfen
okuyananneeeee buket21 kızım 34.haftada doğdu 1800 gram , 15 gün hastanede kaldı , sezeryan ile doğdu çünkü suyu azalmıştı , şuan sağlıklı bir şekilde yanımda uyuyor 4 yaşına girecek 🌸 içinizi ferah tutun
Tugcecimbisn buket21 ikinci çocuk olduğu için sezaryen oldu 37 gün kuvezde kaldı 2 kiloya yaklaşınca verdiler canım
Melamial 29dan sonra rahat olabilirsin demişti doktorum. Vaktinde doğsalar tabi ki iyi. Ama şu anda iyi yani korkmayın. Kaldı ki ilaçlarla durdurulur inşallah. Arkadaşım sizin kadar açıklığı olmasa da bi cm açıklıkla be durdurulan sancısıyla 37yi gördü🧸
Melamial buket21 yok canım evde istirahatteydi. Sancını durdurunca eve yollarlar. Hala devam ediyor mu durumun nasıl
buket21 Melamial düne bakarak bugün iyiyim ama kasılmalarım oluyor arada bi nstye bağlıyorlar kan değerlerime bakıyorlar bakalım kızımla ben ne zamana kadar dayanabilcez