Bella332 Kızlaaar 10 ekime planli sezaryenim vardi ama suyum geldi. Hastaneye geldim yatısım yapıldı doktorumu bekliyoruz sabah sezaryen olucam çok heyecanlıyım ve çok korkuyorummmm🥹🥹
basakc36 Bella332 Korkma dicem ama ne kadar etkili olacak bilmiyorum. Sakin kalmaya çalış sadece bebeğine kavuşma anına odaklan.Benimde 14 Ekim sezaryen günüm ama öncesinde ne olur bilinmez. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Doğumdan sonra yaz olur mu 💗💗
aleynayavz Bella332 Korkma canım gerçekten korkacak hiç bir şey yok bugün öğleden sonra sezaryen ile doğum yaptım bende 🥰 Korktuğum gibi olmadı hiç bir şey
edshnnn- Bella332 ay benimde 10 Ekim de olacak bende bekliyorum rabbim güç verdin sağlıkla kucagına alırsın inşallah
basakc36 aleynayavz yaa ne güzel gözün aydın. Spinal mi oldun ilk gebeliğin miydi Benimde çok az kaldı ilk gebeliğim korkuyorum
aleynayavz basakc36 ilk gebelik spinal canım 🥰 ağlayarak dizlerim titreyerek girdim doğuma ama gerçekten hiç korkma sadece bebek çıkınca biraz mide bulantısı ve baş ağrısı oldu hemen iğne yaptılar o da geçti
basakc36 aleynayavz aşırı korkak bi yapım var o ortam beni çok geriyor düşündükçe korkuyorum. Ya paniklersen diye.Sonda takılıp çıkarılırken çok acıdı mı. Benim doktorum uyuşmadan takılıyor dendi
aleynayavz basakc36 Benim odaya geldiler uyuşunca takmanızı istiyorum dedim o yüzden hiç hissetmedim canım. çıkarırken de hafif bir yanma hissettim