sacmalamakizim edis22 Bu bence çok düşük bir ihtimal canım, gerçi ben ilk kızımda yumurtlamadan önce hamile kaldım, ama kaçıncı gün hiç bilmiyorum, ikinci kızıma da tam çatlama günü hamile kaldım.
edis22 Merve-metin demek oluyormuş ozaman benimde adetim düzensiz o yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum artık bakalım ne zamana denk gelirse
Merve-metin edis22 hayırlısı olsun canım sen 2 günde bir ilişki yaşa mutlaka yumurtlamaya denk gelecektir ve ilişki esnasında bebek düşüncesini getirme aklına
baby24 edis22 benimde adetimin bittiği gün hamile kaldım hatta şu an bebek iki hafta önde artı adetten iki hafta sonra evde test yaptım öğrendim ki hamileyim adet düzensizliğim de var aynı zamanda ama ilk çocuğumda da adetten iki hafta sonra hamile kalmıştım ilki erkek ikincisi kız inşallah 💖
edis22 Merve-metin zaten düzenli ilişkimiz olduğu için yumurtlama takibi yapmadım bakalım inşallah tutar😇
edis22 baby24 bendede adet düzensizliği var o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyorum ama düzenli ilişkimiz olduğu için illaki denk getiririz inşallah🤭😅
edis22 maviskokiz 3. Ayda ama düğünden bi kaç gün önceden doğum kontrol hapı içiyordum düğün günü adet olmayayım diye belki ondan da geç kalmış olabilir çün kutuyu bitirmedim 1 hafta falan çtim sadece
busrax_ edis22 tabiki de kalabilirsiniz. spermler uygun ortamda 72 saat hatta 5 gün bile canlı kalabiliyormuş