Sclemr Kızlar ben yatmadan önce içiyorum tüm vitaminleri (folik asit-demir-d vitamini-magnezyum)5 aylık hamileyim 1 aydır böyle yapıyorum daha iyi oluyor benim için diğer türlü kokularından midem kalkıyo fayda sağlıyordur değil mi bir sıkıntı olmaz
seyma0661 Sclemr doktorum ve eczacı sabah aç karnına ve tok karnına şeklinde tüketmemi söylemişti muhtemelen vitaminlerin emilimini daha iyi şekilde sağlanması için
aysemmi Sclemr magnezyum ve demiri aynı anda içmeseniz daha iyi birbirinin emilimini etkiliyor demiri diğer hepsinden ayrı içmeniz daha faydalı olur
aslaninannesi7 Sclemr demir ilacının aç karnına içilmesi lazım emilim için. İçtikten sonra da aç kalınmalı. Magnezyumun yemekten hemen sonra içilmesi lazım. Folik asit farketmiyor. D vitamini damla mı hap mı o önemli.
Rabiamina Sclemr ilaçlar arasında zaman olmalı ki etki etsin. Yani çok mantıklı bir şey yapmıyorsunuz
Rabiamina Sclemr sabah herhangi bir ilaç almıyorsan mesela demir hapını ya sabah aç karnına ya da akşam aç karnına alıp 1 saat bekleyip yemek ye. D vitamini tok karna kahvaltıdan sonra alabilirsin. Magnezyum akşam yemeğinden 1 saat sonra öneriliyor emilimi o zaman daha iyi oluyormuş. Doktorunuz bilgi vermedi mi acaba