Mejsa 8 haftalık hamileyim her şeyin kokusu o kadar rahatsız ediyor ki deterjanlar çamaşırlar koltuklar her şey kokuyor mutfağa girmek istemiyorum buzdolabı vs her şey bu yüzden de sürekli mide bulantısı hissi oluyor bunun için bir öneriniz var mı azaltan vs. Her koku midemi bulandırıyor
irser Mejsa dort aylik oldum halen kahvaltumi yedinci haftadan beri esim getiriyir mutfak onda hic girmiyorum desem yeridir tamamen bulantidan kusmaktan yatarak gecti kilo verdim. Esiniz varsa ve size gercejten icten destek olmak istuyorsa paylasin onunla babalik cocuk dogunca degil cocuk anne karnina dustugu an basliyor bence
Mejsa irser eşim yardımcı oluyor sağ olsun ama esnaf erken saatte gidip geç saatte geliyor ve çok yoruluyor ben açıkçası eve geldiğinde en azından çorba bile olsa önünde sıcak bir şey olsun istiyorum zorlansam da. Sadece bu durumu azaltacak bir şey var mıdır diye merak ediyordum ben de bu kadar çok değildi başlarda şu sıralar yoğunlaştı
irser Mejsa kiyamam iste fedakarlik edicek zamani olmuyor calismaktan benim isimin saatleri esnek oldugu icin bellkide allah yardimcin olsun canim umarim sag salim kucaginiza alirsiniz
burcutoo Benim normalde de hassastı dün eşimin ofisine uğradım bir kahve içmeye, perdeler toz koktu diyip kötülendim nefes alamadım resmen en son perdeleri yıkadım geldim fjdjdjkdd 5 yıldır gidip gelirim hiç böyle bir çıldırma gelmemişti