Denizpak Ebbruc pamuk ben almamıştım bende alayım burdan bakiyoruum baya indirime girmiş sen olmasan haberim olmayacak yine ahah 😁🌺
Ebbruc Denizpak kız fiyatlar farklı çıkıyo ama şuan bende anlamadım hiç pamuk falan hep değişti fiyatları
Denizpak Ebbruc senin attiklarinda değişmedi ama ödeme kısmında mi değişti senin ben baya aşağı indim sonra sen yazınca tekrar girdim aynı fiyatlar çıktı
Ebbruc Huzurluve kendi sitesinde de %25 indirim vardı ama pamuklar mesela 174 tl falandı ben ilk girdiğimde bu linkte sonra değişti 😏 @Denizpak
emel16 Hka_hilal evet evet diyorum ya belki de normal bi süreç olması gereken bi ağrı sızı batma vs ama serklaj olunca ayyyy dşyo insan, 15 dk sonra 26+2 olacağım nasipse :)
Huzurluve emel16 emek hocam benim de bir hareketli bır tepiyo bugün acıtıyor noluyor diyorum kendi kendime ama hakaretsiz olsa daha da tedirginlik oluyor böyle böyle gecicek
Huzurluve Kutu pamuk 354 mu neydi leke çıkarıcı 87 den yükseldi birden düzelir ya belki yine denk gelir illaki
emel16 Kızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz hele bi deyiverin:) ağdaya giderim normalde ben rahattım ne güzel , acil bu durumu netleştirmem lazım:)
Hka_hilal emel16 ağda yaptırmayın diyorlar serklajlı olanlarda, enfeksiyona karşı da en iyisi tek kullanımlık venus jilet bence. Ben lazer yaptırmıştım zamanında çok şükür yok o derdim
Ebbruc emel16 ben lazer yapıyodum baya azdı ama mecbur jilete geçtim, gilette venüs kullanıyorum . Ağda hem enfeksiyon açısından iyi değil hemde kasılmaya sebep oluyomuş
Eliif95 emel16 ya benimde büyük sıkıntım o yaa görmüyorum orayı göbeğimden, elim yetişmiyor sanki eğilmek istemiyorum çok 🥹 @Hka_hilal lazere rağmen benim yine çıktı 5-6 yılı vardı etkisi bitti mi ne oldu bacaklarımda çıkmaya başlıyo
Ebbruc Hka_hilal ben daha artık kilo alma hakkımı son 2 aya sakladım 🥲 emzirirken veriliyo hemen zaten
emel16 Hka_hilal evet evet ağdaya asla gitmem bu dönemde sonrasında devam inşAllah nasipse, gilette Venüs deneyeyim bir de normal jiletler gibi hemen çıkıyor mu ya
Hka_hilal Ebbruc bana doktor kızdı yürüyüş yapmanı istiyorum dedi. Kilonu hiç beğenmedim çok hızlı artıyor dedi 😂
emel16 Ebbruc e evet ağdaya asla gitmem bu dönemde sonrasında devam inşAllah nasipse, gilette Venüs deneyeyim bir de normal jiletler gibi hemen çıkıyor mu ya
Hka_hilal Ebbruc ben uzun elbiseler almıştım hususi giyerim diye yatmaktan hiçbirini giyemedim. Hastaneye giderken de nst olduğundan insan iki parça giymek istiyor. Ben de h&m’in hamile taytlarından aldım çok beğendim onları giyiyorum ama yetmiyor. Bi de triko takım aldım ki kışa doğru giyeyim. Bu durumda olduğumuzdan kışlık yazlık da ayıramıyorum öyle yazdan kalmalarla idare etmeye çalışıyorum 🥲
Ebbruc Hka_hilal bende elbise falan almak istesemde dediğin gibi muayene olayı vs derken giyemem zaten mecbur 2 parça. Bi süre hamile pantolonu giydim ama artık olmuyor onlar , taytla eşofmanla idare ediyorum mecbur 🥲 ama havalar soğuyunca napcam bilmiyorum dışarı çıkınca